上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~ 3月盃擂台挑戰賽已完滿結束 ~ 此POST已爆 END OF 24-03-2013

收藏  |  訂閱
5.4k  206.3k

引用:
原帖由 kboy2009 於 2013-3-24 11:41 PM 發表 查看引用來源
2料王下次可晤可早d pm過關比我??今日要返工……走了寶

無可能-.- 因為度馬都要時間

:071:
史提芬納治[+1] 有無興趣 :092:

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 10:48 PM 發表 查看引用來源

3月擂台過埋今晚就順利完結,喺3月擂台挑戰賽我好想讚揚多位既參賽者,有易勝錢、A兄、kwankung、謝老四、kingdows88、阿春、simon、雪條和fai,
睇得出各人有自己既投注方式。各位都對挑戰賽係認真及堅持 ...
下月再玩^^

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:40 PM 發表 查看引用來源
我發覺跑完哂... 睇番:043:
六環彩        
安慰獎 2, 14/2, 11/2, 5/5, 7/1, 8/5, 10        2,240.00
正獎 2/11/5/7/1/5        6,931.00
我中左正同安慰獎囉...
我斷第6場, 其他5隻WIN哂 ~

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:47 PM 發表 查看引用來源

我斷第6場, 其他5隻WIN哂 ~
第6場 友誼大使我中... 不過輸哂D腳

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:51 PM 發表 查看引用來源
第6場 友誼大使我中... 不過輸哂D腳
隻馬如果抖番成個月再買都Q膽... 90% WIN多次

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:43 PM 發表 查看引用來源
okok希望下次一齊win多d

引用:
原帖由 kboy2009 於 2013-3-24 11:41 PM 發表 查看引用來源
2料王下次可晤可早d pm過關比我??今日要返工……走了寶

唔好成日嗌我全名,叫我 2料 得啦,PM過關無問題,只不過早D就難,
皆因賭即場時有更改,早比你未必係好事,同埋有時中唔中到都好講運氣及緣份 ~

話時話,老實講 kboy 你睇左我POST有幾耐時間呢 ~

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:43 PM 發表 查看引用來源
你既回答 +10分 :098:

24/3
波膽 加納 4:0 11.0
半場波膽 燦米爾 0:0 2.4
2串1 3,000

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆