上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~ 3月盃擂台挑戰賽已完滿結束 ~ 此POST已爆 END OF 24-03-2013

收藏  |  訂閱
5.4k  206.3k

引用:
原帖由 wibiniki 於 2013-3-24 11:45 PM 發表 查看引用來源
:071:
史提芬納治[+1] 有無興趣 :092:
啱啱入左 3k @1.84-。Thanks !!!! :098:

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:53 PM 發表 查看引用來源

唔好成日嗌我全名,叫我 2料 得啦,PM過關無問題,只不過早D就難,
皆因賭即場時有更改,早比你未必係好事,同埋有時中唔中到都好講運氣及緣份 ~

話時話,老實講 kboy 你睇左我POST有幾耐時間呢 ~
其實睇了好耐不過無出聲。。但買馬我真係晤識玩我都係次次跟你買。。haha

2料, 6 號你早機定夜機返呀? :092:
引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:57 PM 發表 查看引用來源

啱啱入左 3k @1.84-。Thanks !!!! :098:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:51 PM 發表 查看引用來源
第6場 友誼大使我中... 不過輸哂D腳
所以我話一個人能力有限,點都要有d朋友互補長短,對嗎 ~

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:59 PM 發表 查看引用來源

叫左你換智能電話.... 用APPS傾方便...

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-25 12:03 AM 發表 查看引用來源
叫左你換智能電話.... 用APPS傾方便...
今日我已經西黑架啦...仲要比經理望能住我睇馬經-.-

引用:
原帖由 wibiniki 於 2013-3-24 11:59 PM 發表 查看引用來源
2料, 6 號你早機定夜機返呀? :092:

6號前已返左香港,不過我就會過大海2日。

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:59 PM 發表 查看引用來源

4月18日起... 你每日要交場足球功課等我追番多少馬本....

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-25 12:06 AM 發表 查看引用來源

6號前已返左香港,不過我就會過大海2日。
:046::046:你過能完又話病我笑7你架

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-25 12:04 AM 發表 查看引用來源
今日我已經西黑架啦...仲要比經理望能住我睇馬經-.-
叫佢一齊賭囉 咩呀 :096: 中得一次半次 佢驚你唔睇馬經tim ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆