上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~ 3月盃擂台挑戰賽已完滿結束 ~ 此POST已爆 END OF 24-03-2013

收藏  |  訂閱
5.4k  206.2k

引用:
原帖由 wkssimon 於 2013-3-25 12:35 AM 發表 查看引用來源

好呀,有時間度度佢

我個人揀左1場4班        1場3班....
不過暫時唔講咩馬住... 睇你中唔中到

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-25 12:41 AM 發表 查看引用來源

剩係吃得餐晚飯 :046: 咁就太少了,下次要夠去埋敵敵尼 ~
我連飯都無得食呀... 你講D咁既野.... 可唔可以唔好打得咁剌眼

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-25 12:30 AM 發表 查看引用來源

新年到今個月... 中得2-3次  千幾蚊Q.... 其他都輸能到驚左..............

下次不如玩 3X4 唔好玩2X3......
本重, 大家未必買到, 風險亦大增 ~

2料

3:1  點睇????  會唔會開番客其他? 外圍有得賭

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-25 12:31 AM 發表 查看引用來源
燦美爾 有咩唔好?? 要買+1
你唔好打能完先講 3:1啦 講嚟托 ,依下唔吊真係唔得 :046:

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-25 12:43 AM 發表 查看引用來源

本重, 大家未必買到, 風險亦大增 ~
1拖3,1拖3,拖3....

試下買PQ先囉....10蚊都系540.... 5蚊270

好似今日咁... 捉哂D成20倍PQ... 中3關5蚊都肥左

引用:
原帖由 ken128128 於 2013-3-25 12:31 AM 發表 查看引用來源
二料兄,你d馬料及波料好強,有無心得分享下
撞彩

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-25 12:44 AM 發表 查看引用來源

你唔好打能完先講 3:1啦 講嚟托 ,依下唔吊真係唔得 :046:
我都話今日輸清左......   見你地話半場輸緊... 我先去睇下.....

試下追番囉

足球過關 2x1
星期日 22
卡昂(主) 對 伊斯特尼斯(客)
讓球
主[-0.5/-1]@1.75
星期日 23
芝加哥火燄(主) 對 美國芝華士(客)
讓球
主[-0.5/-1]@2.03

芝加哥我估嬴一球...  法乙-1應該無咩問題

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-25 12:45 AM 發表 查看引用來源

1拖3,1拖3,拖3....

試下買PQ先囉....10蚊都系540.... 5蚊270

好似今日咁... 捉哂D成20倍PQ... 中3關5蚊都肥左
等我返嚟諗諗 , 或者你同 simon星期3試試效果 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆