上一頁下一頁
發新話題

[其他] 非老鳳要俾心水 只醒長追之巴打

收藏  |  訂閱
5.0k  226.2k

抽水?5系瓜  見你Mk開個Ac話你知囉  跟水?你未够班  我出阿甲個陣你仲系度飲奶炸

回覆 111# kenYboy 的帖子

你甘勁? 點解無人識你? 有咩人跟你呀?

23/1/2013 先註冊 甘威 開分身?

算把啦 抽水狗

你就算唔係 利用來 個款人渣  但都不遠矣

你都post呢張相出黎啦 俾你擋半law...你如果唔係樣衰到似你把口甘爛臭   .....   都無咩可能

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 04:25 PM 發表 查看引用來源

算把啦 抽水狗

你都post呢張相出黎啦 俾你擋半law...你如果唔係樣衰到似你把口甘爛臭   . ...
算啦sam哥,唔好理佢吧啦

都話左開黎話你mk = =   我系香討叫cooL169 好耐冇出post  但大撚把人認得 有本事過撚過黎檢呀  笨

今晚大約幾時出?

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 04:25 PM 發表 查看引用來源

算把啦 抽水狗

你都post呢張相出黎啦 俾你擋半law...你如果唔係樣衰到似你把口甘爛臭   . ...
又多個抽水狗入黎

傻仔  以為人地個撚個要跟你買咁    笑死

引用:
原帖由 kenYboy 於 2013-1-23 04:30 PM 發表 查看引用來源
都話左開黎話你mk = =   我系香討叫cooL169 好耐冇出post  但大撚把人認得 有本事過撚過黎檢呀  笨

:038:

回覆 114# kenYboy 的帖子

傻仔 咪吹啦 呢度個個都有玩香討 無人識你law

你依家係香討用正身 開post啦 連win8晚  我入香討同你講對唔住又點話??

定係你怕開左post無人識你? 第一口就豬 正身就要潛水 要搞到開分身? 唔好一味自吹 自己樣衰波料又屎就係度 眼紅人啦

你用事實證明所有 勝於係度得把口 自圓其說又無人信啦 去香討開個連勝post吧  勁人^^

話左阿甲  你系咪盲ga= =

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆