上一頁下一頁
發新話題

[其他] 非老鳳要俾心水 只醒長追之巴打

收藏  |  訂閱
5.0k  225.7k

3210 22-01-2013
22:43  讓球 星期二 4 色當 (主) 對 羅連安特 (客)
客 [0] @ 1.80 $2000

$2,000.00 $3,600.00

3214 22-01-2013
22:53  主客和 星期二 4 色當 (主) 對 羅連安特 (客)
客 @ 2.40 $500

$500.00 $1,200.00

:071: post多次先 唔信佢過黎呢邊封我:096:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 02:11 AM 發表 查看引用來源
香討個版主 我一post真飛 就即close個post:028:
條契弟變態架。

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 02:12 AM 發表 查看引用來源
3210 22-01-2013
22:43  讓球 星期二 4 色當 (主) 對 羅連安特 (客)
客 [0] @ 1.80 $2000

$2,000.00 $3,600.00

3214 22-01-2013
22:53  主客和 星期二 4 色當 (主) 對 羅連安特 (客)
客 @ 2.40 $500

...
支持到極。

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 02:11 AM 發表 查看引用來源
香討個版主 我一post真飛 就即close個post:028:
之前都試過d高手忽然人間蒸發,睇黎都係比版主逼走

引用:
原帖由 kinjai0825 於 2013-1-23 02:15 AM 發表 查看引用來源
之前都試過d高手忽然人間蒸發,睇黎都係比版主逼走
我都係苦主:043:

呢度同香土好似係同一檔老細。不過我識7佢。:071:

回覆 20# 艾薯仔 的帖子

我有收到版主一個pm

原來我地討論緊 點樣可以 避抽水狗 唔俾佢跟post炒心水  個時 西佬咪提議我開個fb a/c 開group大家交流下心水....甘我初初話唔想 因幾煩  但佢地又話好易整 叫我開隻人先 之後佢地幫我整 我個時見巴打甘熱心 咪開左個人 公開左個 人物id 俾佢地加我  但最後好似加唔到 甘我就講左 算撚數 照係post出 費時煩 最多豪多兩場俾抽水狗....之後過左一排 就俾人封左了 有個 樓主既pm 大致話 有人 檢舉我 意圖 開fb 招會員入group 企圖賣料.....原來係 利用來 開左隻 samkai 檢舉我...之後我就周圍去唱我 話我係賣料狗 之類甘:028:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 02:18 AM 發表 查看引用來源
我有收到版主一個pm

原來我地討論緊 點樣可以 避抽水狗 唔俾佢跟post炒心水  個時 西佬咪提議我開個fb a/c 開group大家交流下心水....甘我初初話唔想 因幾煩  但佢地又話好易整 叫我開隻人先 之後佢地幫我整 我個 ...
欲加之罪,何患無辭。總之你料埾,佢就ban q 你咯。

邊隊好haha 你似出客隊@@

我暫時 睇好客  都要睇下佢會唔會轉盤先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆