上一頁下一頁
發新話題

[其他] 非老鳳要俾心水 只醒長追之巴打

收藏  |  訂閱
52  226.2k

引用:
原帖由 sam318 於 2013-2-21 03:10 PM 發表 查看引用來源
友壇除左老牌強者 B哥同ET兄外
近期彈起既 RAY兄 同 HAHA兄 D料都好準

友壇有山埃 旦都有 好料既

我之前都有跟B哥搵食 贏唔小:096:
b哥呢排個post唔知搞咩變到好冷清,但係佢真係有料既

sam哥今晚得5場開盤,你話唔係馬體會個場,斷估唔會出4點個幾場掛,所以係咪出里昂個場呢?

有無得預告下會出邊場,因為我好眼訓,我驚訓著左

引用:
原帖由 好橙的朋友 於 2013-2-22 01:09 AM 發表 查看引用來源
B哥同ET 全名係咩?
b哥叫allabout.u      et叫et666

引用:
原帖由 sam318 於 2013-2-22 01:10 AM 發表 查看引用來源
未知:086: 幾場心水 ~ 依家玩住頭場走地先 細細注 消磨下時間:026:
我等緊fd電話 一陣都要同佢一齊分析下
我可能出4點幾個d 都唔定:096:
我都唔係100%命中的 大家有緣就跟啦 可能我會輸呢:030:
我見你今日好有信心,今朝話有場令盤唔洗保險注,所以我好期待:027:我都明白無必勝,我會好好控制注碼

sam哥,馬體會呢場波會開大

引用:
原帖由 sam318 於 2013-2-22 01:21 AM 發表 查看引用來源
我同你side back:071: 你買幾多?? 我受你:086:
開波前小注買左200蚊,我玩好細架乍

引用:
原帖由 sam318 於 2013-2-22 01:29 AM 發表 查看引用來源
買200大...要驚足成場....係甘叫入波

不如買定 $50 無入球  之後等主第一粒升水再插上$150 會化算好多:086:
點解咁唔睇好馬體會入波?

明白哂,我以後真係要跟你學多d野,可以輸少好多冤枉錢

今次咁快有決定?btw琴晚多謝你場波爾多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆