上一頁下一頁
發新話題

[其他] N總回來了 25.5場中 11場輸 休息一天

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

N總回來了 25.5場中 11場輸 休息一天

廢話少講

重申一次我亂買架渣

金美奧-0.5/1. 2.08(重)中半
法林明高 -0.25.  1.7 中
基斯澳馬-0.25 1.8 輸半
希爾星堡-1/1.5 1.84(重)中
哥斯達來加下盤 (重)輸半
FC 東京-1 1.94 (重)中
大阪櫻花 -0/0.5 1.76  (重)中

鹿島-0/0.5(重)輸半
斯利高流浪 0+0.5 2.02 輸
十連勝啓動

特拉維 0+0.5 1.76(重)中
奧林比亞 0 1.94 (重)中
哥連泰斯0/-0.5 1.85 (重)中
美國之華士 0 1.77 中
聖保利0╱-0.5 1.91 中
大阪飛腳 0/-0.5 中
福岡黃蜂 0/-0.5 中

科隆(0) 走
波特蘭+0.0.5 1.69 中半
洛杉磯銀河-0.5╱1 中半
芝加哥火焰-0.5╱1 1.91 中

哥連平手 走
維多利亞 輸半
赫根 0-0.5  2.05 (重) 輸
杜塞-0.5╱1 2.00 (重) 中半
巴迪0-0.5 輸
希爾星堡-0.5/1 (重注) 中半
盧多格德斯 0/-0.5 1.87 (重注) 中

聖保羅0-0.5 1.87 (重注) 輸
費古倫斯 0 1.85 (重注) 中
特倫辛 0-0.5 2.04 中
加費萊 0 2.1 中

迪比辛 0 1.68 輸
馬模 0-0.5 1.7 中
西里安斯卡 +0.5╱1  1.72 (超級重心)中

米列達斯0-0.5 2.02 中
廣島三箭-0.5╱1 1.92 中
名古屋鯨魚 0 1.89 中

FC Tokyo 0-0.5 1.66 輸半
橫濱水手0-0.5 1.74 輸半
盤田山葉 0+0.5 1.79 輸
莫迪0 2.07 走
薩爾星堡0-0.5 輸半
富明尼斯0-0.5 1.94 重注 中
哥列迪巴- 0.5╱1 中

明克斯0-0.5 1.85 輸
戈亞斯 0-0.5 1.8 輸半

成績

25.5場中    9.5場輸
其他投注
日本女 主 輸
日本仔大 2.12 中
日本Win 1.92 中

洛辛堡 win 1.82 輸
曼城 win 1.75 中
拜仁1.5╱2 大 1.75 中半
明尼路 win 輸
Ac 大 輸
標準列治 win 1.92 中
拜仁1╱1.5陸大 1.85 中

瓜拉尼 1╱1.5 1.88 大

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2013-7-30 04:11 AM 發表 查看引用來源
廢話少講 過完海就知why我地依度咁多cd rom,的依加開始即日唔夠30回帖不會出心水不是自私而是若換轉你天天都自言自語你都沒有動力吧!
重申一次我亂買架渣

過海期間紀錄 金美奧-0.5/1. 2.08(重)中半法林明高 ...
你條友!我知乜料:046:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2013-7-30 04:11 AM 發表 查看引用來源
廢話少講 過完海就知why我地依度咁多cd rom,的依加開始即日唔夠30回帖不會出心水不是自私而是若換轉你天天都自言自語你都沒有動力吧!
重申一次我亂買架渣

過海期間紀錄 金美奧-0.5/1. 2.08(重)中半法林明高 ...
BTW支持板主!:122:

引用:
原帖由 峰峰哥哥 於 2013-7-30 04:12 AM 發表 查看引用來源

你條友!我知乜料:046:

無計 學海無崖
要去研究下先得

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2013-7-30 04:15 AM 發表 查看引用來源

無計 學海無崖
要去研究下先得
其實是否得我一人不知?:032::032:

引用:
原帖由 峰峰哥哥 於 2013-7-30 04:18 AM 發表 查看引用來源

其實是否得我一人不知?:032::032:

無人知的 我好想依度旺番 當年係仲多人過第度

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2013-7-30 04:21 AM 發表 查看引用來源

無人知的 我好想依度旺番 當年係仲多人過第度
加油丫,依家靜到。。你都見我係第二度:086:
搞旺個場靠你多D出水:036:

引用:
原帖由 峰峰哥哥 於 2013-7-30 04:23 AM 發表 查看引用來源

加油丫,依家靜到。。你都見我係第二度:086:
搞旺個場靠你多D出水:036:

我巳問分版要求回帖功能

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2013-7-30 04:26 AM 發表 查看引用來源

我巳問分版要求回帖功能
力撐,

支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆