上一頁下一頁
發新話題

[其他] N總回來了 25.5場中 11場輸 休息一天

收藏  |  訂閱
261  28.5k

好晚安 先望下一陣d波 有好野就較alarm

我係d壇果邊第一次寫來幫大家輸少d

意思係點準講到點平注都好

魔鬼都叫你買大d

我有時計數都係輸>贏

結果幫左位師兄介

引用:
原帖由 a25 於 2013-7-31 04:10 AM 發表 查看引用來源
多謝n總,晚安前可否幫手睇下智大學點睇?

依場真係唔識
要多d野睇先得

引用:
原帖由 oscarubc 於 2013-7-31 04:14 AM 發表 查看引用來源
Support N總,在D壇來上來同你打聲招呼:036:
Haha ubc

各位無吹水 無信心我真係次次2000
之前重心係dis壇 show 過5000場

超重就10000

大家可依比例計番自己注碼

附件

引用:
原帖由 oscarubc 於 2013-7-31 04:22 AM 發表 查看引用來源
因為您,我先來uwants, 之前很少上來:096:
Uwants 色水介面靚好多啊brother

引用:
原帖由 oscarubc 於 2013-7-31 04:32 AM 發表 查看引用來源
我上個月在溫哥華,美職啲波仲假,上星期溫哥華whitecap對LA galaxy球証要whitecaps輸盤, L A返平球 offside,旁証也示意offside...球証起初判offside, 之後條球証想了約半分鐘又話入球有效,so ridic ...
你做邊行?
係好假果日日本女子都係無越位屈有越位

引用:
原帖由 oscarubc 於 2013-7-31 04:39 AM 發表 查看引用來源
我賣酒,多數賣加拿大icewine,得閒一齊飲!
我做投資同insurance broker:ub_hi:
我愛wine !!!!!

引用:
原帖由 oscarubc 於 2013-7-31 04:41 AM 發表 查看引用來源
日本女子足球執法好鬼流,要賭寧願留返買日職啦
哈哈岩! 你依加係香港?

引用:
原帖由 oscarubc 於 2013-7-31 04:51 AM 發表 查看引用來源
好,等你今年hit 到你finanical target 就叫我一齊drink wine. So you can taste different  icewine:071:
永不hit 到唉 我攞好多業績獎了 但永遠差一些就得唔到我想要既野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆