上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
2.2k  84.2k

已跟

附件

等收錢haha

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 10:50 PM 發表 查看引用來源
串1?三串四 10蚊會比較好:ub_cry:

注項紀錄時間 :23:07 09-08-2013[url=]列印 [/url]

交易狀況交易編號投注類別細節金額

1接納2272混合過關 3x4
讓球主客和
讓球主客和
主客和
足球過關 3x4
星期五 1
特雷斯登(主) 對 柏林聯(客)
讓球主客和
客 [+1] @1.68
星期五 3
FSV法蘭克福(主) 對 波琴(客)
讓球主客和
客 [+1] @1.47
星期五 2
杜塞爾多夫(主) 對 1860慕尼黑(客)
主客和
主@1.68

$ 20.00

我單頭先會平注.過關通常蚊注.已跟3X4:071:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 10:40 PM 發表 查看引用來源
醜婦終於見家翁,我喜歡向高難度挑戰,
以下三場均是高水的賽事,風險會比較高,所以大家量力而為,不要盡信!
昨晚喜逢五連勝,今晚究竟是延續良好勢頭,抑或是走勢下滑之始呢?

柏林聯0/+0.5
波琴0
杜塞多夫-0.5/-1 ...
我準備玩波琴呢場,不過而家睇落唔係咁穩,想睇下西哥會否出呢場先決定買唔買

引用:
原帖由 Beckham碧咸 於 2013-8-9 11:02 PM 發表 查看引用來源
已跟

GOOD !!不過你太大注了,haha 200蚊 20蚊過下關仔算啦

引用:
原帖由 車一心 於 2013-8-9 11:19 PM 發表 查看引用來源

我準備玩波琴呢場,不過而家睇落唔係咁穩,想睇下西哥會否出呢場先決定買唔買

@@ 係, 睇埋西哥會好好多,話晒平手盤之王:005:

德國乙組聯賽         杜塞爾多夫[-0.5/-1]
買哩場單頭:071:

已跟~:036:

支持下先:ub_good:

點解個個都買過關。。。:ub_cry:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆