上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
2.2k  84.0k

放心!這邊有別於隔離台!我相信大把人會支持你!我也不例外!

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 06:40 PM 發表 查看引用來源
:ub_shock: 只係為錢贏唔到會好傷心的,btw,大家敵人只有一個,haha

狗會:071:

我發覺我一次過出晒心水俾大家結果係冇人理我,要好似友壇homework兄咁最後三十秒先出,咁先刺激,雖然我的方法唔洗等尾盤。

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 06:58 PM 發表 查看引用來源
我發覺我一次過出晒心水俾大家結果係冇人理我,要好似友壇homework兄咁最後三十秒先出,咁先刺激,雖然我的方法唔洗等尾盤。

唔好啊- -好難跟- -

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 06:58 PM 發表 查看引用來源

我唔想係咁按F5:043:

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-9 07:01 PM 發表 查看引用來源唔好啊- -好難跟- -
:ub_laugh_money: haha見佢玩得好過癮,次次最後先交功課,笑死。

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:02 PM 發表 查看引用來源
:ub_laugh_money: haha見佢玩得好過癮,次次最後先交功課,笑死。

唔識做咪最後先交囉:071:

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-9 07:02 PM 發表 查看引用來源我唔想係咁按F5:043:
次次睇完即刻去馬會網,點知一買賠率已變,諗起都笑死

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:02 PM 發表 查看引用來源

佢....哩排都有改善...之前冇預告邊場,,,30秒,,,10幾場同一時間開波,又要搵邊隊...跟都跟唔到

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 06:40 PM 發表 查看引用來源
:ub_shock: 只係為錢贏唔到會好傷心的,btw,大家敵人只有一個,haha

你仲 green ,未 feel到,動力不會持久

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆