上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
2.2k  84.0k

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:04 PM 發表 查看引用來源唔識做咪最後先交囉:071:
呢排成日做錯功課,而家仲要請槍。三人合力做一份:096:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:05 PM 發表 查看引用來源
次次睇完即刻去馬會網,點知一買賠率已變,諗起都笑死

零秒出手!!:096:

引用:
原帖由 我有一個夢想 於 2013-8-9 07:05 PM 發表 查看引用來源你仲 green ,未 feel到,動力不會持久
我之前都係為錢,但好多時輸到心灰意冷,好失望。我上試過戒賭,但戒左幾百次都失敗:ub_cry:我試過印晒d睇盤書黎研究,發現係冇用,我都試過用好多好多方法。。。贏少少又輸多多,所以一定要睇準先買,唔好場場買。

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:08 PM 發表 查看引用來源零秒出手!!:096:
係呢,師兄你都有跟過佢?

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:06 PM 發表 查看引用來源
呢排成日做錯功課,而家仲要請槍。三人合力做一份:096:

3個一人一個答案,點都中:096:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:11 PM 發表 查看引用來源
係呢,師兄你都有跟過佢?

係呀,跟左一兩次就知中伏,禁到手都軟~:032:仲要唔中:032:

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:11 PM 發表 查看引用來源
3個一人一個答案,點都中:096:
一個主,一個和,一個客 :014:
一個估上盤,一個估下盤,一個估走盤:022:

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:13 PM 發表 查看引用來源
係呀,跟左一兩次就知中伏,禁到手都軟~:032:仲要唔中:032:
我好彩D,跟左2次,都中:122: 之後見佢水準大不如前,就靠自己!!!
好啦,唔好再講佢= =
間接幫佢宣傳:032: 琴晚中左5場,今晚可以食好D:071: 一於食放題:096:

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:13 PM 發表 查看引用來源
同感:095:最慘係玩走地,又叩你買客但又要買和,,話咁會平均唔會輸:095:

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-9 07:15 PM 發表 查看引用來源

同感:095:最慘係玩走地,又叩你買客但又要買和,,話咁會平均唔會輸:095:
25% 75% 理論!! 但有冇諗過2個都唔中:043: 死得仲傷

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆