上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
2.2k  84.2k

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-9 07:31 PM 發表 查看引用來源

算啦,我只係覺得佢係最尾一分鐘出,走地同太自大,
起碼俾時間我地諗下跟唔跟好:095:
上次唔知咩事話打比冇得輸,輸左會離開香討,
其實都係出下料俾人,,洗唔洗咁激動.
但有時d料又真係幾準
轉頭咪又係姣婆守唔到寡出返黎~
大把人勁過佢~我E家當佢傻仔咁睇:096:

死傻仔一名

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:37 PM 發表 查看引用來源
轉頭咪又係姣婆守唔到寡
出返黎~
大把人勁過佢~我E家當佢傻仔咁睇:096:
我照支持,但唔會跟:095:

好彩U仔自由大D,,如果唔係又似友壇咁俾公正板主888 BAN:095:

好啦好啦,大家唔好再批鬥佢啦:006: BTW,昨天友壇的朋友們戰況如何?

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-9 07:41 PM 發表 查看引用來源
好彩U仔自由大D,,如果唔係又似友壇咁俾公正板主888 BAN:095:
因為U仔的會員有紀律,有公德,不會胡亂攻擊他人。根本就係兩個世界。
所以我好鐘意呢度!好有人情味

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:41 PM 發表 查看引用來源
好啦好啦,大家唔好再批鬥佢啦:006: BTW,昨天友壇的朋友們戰況如何?
86 3中2,,霸主5中5(但俾人BAN左):095:

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-9 07:44 PM 發表 查看引用來源

86 3中2,,霸主5中5(但俾人BAN左):095:
= =,86個人唔錯;霸主又被BAN,佢做左D咩。。是否太輕佻?

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:45 PM 發表 查看引用來源

= =,86個人唔錯;霸主又被BAN,佢做左D咩。。是否太輕佻?

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:45 PM 發表 查看引用來源

果個屎忽痕版主係唔係都BAN嫁啦,一屎忽痕就扣人分,再痕就BAN人,唔洗講理由既:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆