上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
166  84.2k

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 06:58 PM 發表 查看引用來源
我發覺我一次過出晒心水俾大家結果係冇人理我,要好似友壇homework兄咁最後三十秒先出,咁先刺激,雖然我的方法唔洗等尾盤。

我唔想係咁按F5:043:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:02 PM 發表 查看引用來源
:ub_laugh_money: haha見佢玩得好過癮,次次最後先交功課,笑死。

佢....哩排都有改善...之前冇預告邊場,,,30秒,,,10幾場同一時間開波,又要搵邊隊...跟都跟唔到

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:13 PM 發表 查看引用來源
係呀,跟左一兩次就知中伏,禁到手都軟~:032:仲要唔中:032:
同感:095:最慘係玩走地,又叩你買客但又要買和,,話咁會平均唔會輸:095:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:13 PM 發表 查看引用來源

一個主,一個和,一個客 :014:
一個估上盤,一個估下盤,一個估走盤:022:
其實又唔係咁...得2個人俾料,,,但都唔同料,我個時都係睇另一位師兄料所以先入佢post

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:16 PM 發表 查看引用來源

25% 75% 理論!! 但有冇諗過2個都唔中:043: 死得仲傷
所以我冇跟...唔買就唔會輸- -

師兄今晚會唔會又出幾場俾我又5串1 執下:085:

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:26 PM 發表 查看引用來源
佢唔中仲要夠膽死係到兜~又話咩睇錯盤呀,有鬼搞呀咩好X累呀又乜又七咁,搞咁耐跟完真係谷冷氣:046:
算啦,我只係覺得佢係最尾一分鐘出,走地同太自大,
起碼俾時間我地諗下跟唔跟好:095:
上次唔知咩事話打比冇得輸,輸左會離開香討,
其實都係出下料俾人,,洗唔洗咁激動.
但有時d料又真係幾準

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-9 07:28 PM 發表 查看引用來源

=.= 有,驚你唔敢跟, 單場去買會好D! 建議平注單場,小注10蚊,20蚊串波 hehe:027:
好難10蚊20蚊了...平注200跟你讓球:085:

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-9 07:37 PM 發表 查看引用來源
轉頭咪又係姣婆守唔到寡
出返黎~
大把人勁過佢~我E家當佢傻仔咁睇:096:
我照支持,但唔會跟:095:

好彩U仔自由大D,,如果唔係又似友壇咁俾公正板主888 BAN:095:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆