我做狼狗的日子 (加左分手了的咸濕版係第六頁)

收藏  |  訂閱
6  29.5k

...多謝師兄公開自已的經歷......在小弟眼中......百分之99其他師兄沉船的經歷......都是A君誤會自已是天子的個案......所以大部份歡埸愛情故事......都是對囡囡有負面評價.....

引用:
原帖由 OneQMan 於 2007-11-2 08:11 AM 發表

Sawatdee : 我寫呢個報告,都想你有睇過,也都係你比較明當時情況。
...温師兄....我同你的情況好相似......所以應該係在科林中....極少數可以明白你及囡囡思维既人......

...對囡囡來說....只要她在工作的一天.......A君都會在不同的階段........不停的重複出現......只是男主角不同而己.......而我......只是個甘草演員.......隨着戲本的變化.....扮演著唔同既角色....

引用:
原帖由 OneQMan 於 2007-11-3 10:50 AM 發表
我地係為囡囡解壓,並唔係加壓力比囡囡。

當然並不是做足以上一切就是成功的沉船者,最重要既係囡囡對你地有 feel。
....温師兄.....份工唔易做.....我日日都見有人.....見工.....返工......但過到試用期既....就未見過.....

引用:
原帖由 uncleleung75 於 2007-11-12 01:20 PM 發表
好多大陸女仔唔現實,唔睇樣,只講feel,師兄你係其中一個,我又係其中一個,我條女不是出來做,他在香港旅游時認識我的,又亮又有D家底,又同我一齊5年,我們都快結婚了,追她的人個個開寶馬,賓士開到門口,我都不明白他還 ...
   完全同意....恭喜師兄......

引用:
原帖由 OneQMan 於 2007-11-26 06:06 PM 發表
一排沒有上黎,原來己經被推得甘遠了。等我加下D小回憶

手機的故事....

沉船的朋友都知,九成囡囡都叫買手機,唔係手機壞就係手機被偷。同樣的我也都等緊呢個情況。同囡囡係一齊成年後,囡囡的手機己經壞 ...
....我幾部手機....都係囡囡送.....

引用:
原帖由 OneQMan 於 2007-11-27 11:10 AM 發表
Sawatdee : 你真係超勁,點解沒有靚女送野比我呢?

woo_xin : 你講得對,囡囡 D 野根本就沒法理解,所以沉船沉得幸苦的人希望想想,是不是沉錯對向了。
:smile_39: ....師兄...我收到禮物的總值係好可觀......但唔好羨模.....因我承受既野......亦非常人可理解.........

....再見溫生....

前往最後回覆