上一頁下一頁
發新話題

金濤閣芬蘭,98號九巴

收藏  |  訂閱
188  47.2k

引用:
原帖由 小河馬 於 2007-11-16 03:58 PM 發表
曾在此場見有職員在電腦台上用手寫版寫作
從此永遠不再相信此場的廣告式報告了:smile_38:  
你係「街街」果邊睇人講?
定係講開果個就係你?

引用:
原帖由 redpeople 於 2007-11-16 02:39 PM 發表

有個92同72
都係同118差唔多款的
92咩更?

ok喎98

我都做過,對腳好靚

92我都做過

呢個個樣都ok,services都得,blow blow最正

回覆 #3 小河馬 的帖子

6樓果間d女好正..有d仲係香港人   果度d場我好熟  因為我係果度做裝飾

引用:
原帖由 Whitekitty 於 2007-11-17 08:52 AM 發表

你係「街街」果邊睇人講?
定係講開果個就係你?
與c兄素未謀面
有點覺受你質疑
唔打緊
大家交流也好事
係本人親眼所見
街街意思係 ? :smile_41:

引用:
原帖由 小河馬 於 2007-11-20 09:45 AM 發表

與c兄素未謀面
有點覺受你質疑
唔打緊
大家交流也好事
係本人親眼所見
街街意思係 ? :smile_41:  
街街是某桑拿討論區囉
不是有意質疑你
而是那邊真係試過有人咁講.

引用:
原帖由 小河馬 於 2007-11-2 08:21 PM 發表
唔好咁寒
寧願比多一百幾十
上6/f至尊非常young
9/f翡翠湖女多服務放
11/f女一樣平均正過金記平過佢幾草tim
金記無謂博lu^^^^:smile_38:
本來打算mark金濤38號,但返中班,時間不配合,於是聽c兄所推介,往9樓翡翠湖試試,論硬件,非常之差,地方小,設備陳舊,不談也罷
,換衫也要自助。mark了60號,生果報說新女,於是試試,入房黑漆漆,伸手不見五指,女女也看不清,適應了以後,才看清楚,不看清猶自可,看了以後,沒有胃口,不給予評分,身材亦欠奉,自已想象吧!但其實其服務態度不差,很專業,吹做均不錯,但由於先入為主,故沒有興趣做下去,三分鐘完事,(遇到like的女女,本人最少做15分鐘),不想久留,總至記住一分錢一分貨,收到未。下次不去了,埋單598需coupon,走時遇到另一位c兄,他也是第一次到這裡,評語也一般,他mark77號,他平常到廟佳,他說要等1個鍾,我說要等肯定去第二間。

引用:
原帖由 Whitekitty 於 2007-11-20 11:04 AM 發表

街街是某桑拿討論區囉
不是有意質疑你
而是那邊真係試過有人咁講.
sorry
聽都未聽過

引用:
原帖由 張自強 於 2007-11-21 09:28 AM 發表

本來打算mark金濤38號,但返中班,時間不配合,於是聽c兄所推介,往9樓翡翠湖試試,論硬件,非常之差,地方小,設備陳舊,不談也罷
,換衫也要自助。mark了60號,生果報說新女,於是試試,入房黑漆漆, ...
同意一分錢一分貨
3和9樓一樣模式
照理兩間不值一去
還有唔少選擇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆