上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.1k

引用:
原帖由 dogmo 於 2014-5-12 02:37 PM 發表
多謝劉華版主, 跟左明尼路:071: :098:
多謝馬會 :036:

其實....我係....劉....燁 :096:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-12 03:05 PM 發表
討論下,想聽你分析從中偷師:122:
劉燁刀好型,但我相信你是劉……華

不如你講下有咩POINT係客隊不敗? ( 當然主隊又未必贏硬 )
淨睇歐盤? 仲有無其他POINT?

而我.....呢場只簡單咁望下.....
近況, 兩隊都唔好, 主隊仲連輸4場盤 :044:
但....如果有睇過兩隊踢波, 實力....其實係主隊較佳 :027:
至於兩隊主場 / 作客成績計......上年札幌岡薩多主場11W3D7L / FC愛媛作客4W5D12L,
今年就截至而家計....札幌岡薩多主場3W3D0L / FC愛媛作客0W3D3L
左秤右秤......我......自己就札幌岡薩多(小注啦) :027:
GOOD LUCK:122:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-12 03:34 PM 發表
会轉盘?

如果轉盤(半/一).....主無2.05以上....即放棄, 唔玩 :097:

引用:
原帖由 personcheung 於 2014-5-12 03:59 PM 發表
我唔明點解主無2.05以上就唔買:071: :071: ?
因為覺得如果食得半個盤博唔過??
我意思係.....如果轉做半/一....而主做低過2.05...我就放棄
因為.....由平/半轉做半/一而又低過2.05....一般都會熱死左 :096:

引用:
原帖由 personcheung 於 2014-5-12 03:59 PM 發表
我唔明點解主無2.05以上就唔買:071: :071: ?
因為覺得如果食得半個盤博唔過??
引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-12 04:06 PM 發表
真是愈睇愈5明……暈
其實唔明....唔緊要....
每個人買/ 度埸波都有自己一套方法, 而呢D方法係對定錯....根本無一個STANDARD ANSWER, 只要岩自己....GO AHEAD! :096:

引用:
原帖由 personcheung 於 2014-5-12 04:20 PM 發表
明白!不過依排少波左///
睇下可唔可以專心研究下某幾場:071:
跟你學下野:071: ...
俾左咁多學費都未識
我都唔係岩緊架, 邊有話岩晒架, 話有....果個....肯定呃你:096:
其實....我好贊成專心研究 / 投注某幾場, 投注場次越少, 出錯機會越少 :036:

引用:
原帖由 evilboy24 於 2014-5-12 05:18 PM 發表

係唔係適用於不同賽項?
每個賽事有自己PATTERN<----- 我自己做研究ONLY :027:

引用:
原帖由 chiman98150 於 2014-5-12 05:23 PM 發表
強!
強乜鬼......等你出大細波心水就真 :027:

引用:
原帖由 chiman98150 於 2014-5-12 05:37 PM 發表
札晃其實都似大
仲要有即場:ub_smart::dav_z_weapon:

大......我都覺:131:

今日.....日乙累左人了:026:
SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆