上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.1k

回覆 251# 清熱浩大少 的帖子

因為只賭45MIN., 驚大家未必可以承受個風險, 唔敢亂POST:027:
但.....大家可以自行研究下個方法!
我可以比DD意見係.....記住.....講緊45MIN.內要入球大...而唔洗理主定客會唔會贏, 講緊1球定2球.
P.S. 最後要提提大家......我都試過好多次半場1球, 全場先大.....如果大家接受到咁激既方法......先好試玩:096:

以下兩張晒命(420 & 421)
420 高賠率  &  421 斷一場....但必賺......比大家參考下.

附件

421 3X4.jpg (22.5 KB)

421 3X4.jpg

回覆 254# 清熱浩大少 的帖子

其實要分析場波會唔會大....好難三言兩語就可以解釋到,
不過.....大家可以留意下.....某D聯賽好多時入球細既就盡量SKIP左呢類場次, 至於再點選.....真係要靠自己留意下啦, GOOD LUCK:131: :036:

回覆 256# 清熱浩大少 的帖子

你自己試下先:122:
一般選2.3 至 2.9之間, 多過3.0以上難開D.
建議你可以先細注試玩下先, 通常中兩關必賺, 三關全中....一般有大約8倍至10倍派彩:131:

回覆 258# 清熱浩大少 的帖子

祝大家贏多D馬會錢:131:
中左.....記住報告下

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-4-23 05:43 PM 發表
Ok!
順便一問,首耳轉左盘,ok?

亞冠......好多鬼波, 小心!
如果要我買, 我都會要主 :027:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-4-23 05:50 PM 發表 查看引用來源

亞冠......好多鬼波, 小心!
如果要我買, 我都會要主 :027:
首E :131:   cashed :098:

回覆 267# 清熱浩大少 的帖子

里昂近排有D似復甦......但.....我今年唔多鐘意呢隊波, 經常輸盤.
聯賽績分上似想爭分踢歐霸, 歐聯就無乜機會, 但.....開平手盤就....唔多信開得出:122:
ANYWAY......我未必玩呢場, 但....平手盤就....偏向圖盧茲:027:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-4-23 11:23 PM 發表 查看引用來源
明白!
另外剛買了#7,8,13半大……3*4,十元蚊注試驗!
多謝版主抽空回覆!感激!

:131: 預祝你全中 :036:

諗緊託盧卡VS藍十字, 兩隊墨西哥2VS墨西哥1, 往績藍十字優勝D, 但.......今場....託盧卡讓平半....會唔會就係咁簡單意味主會勝?
諗諗:122:

引用:
原帖由 keung^_^ 於 2014-4-23 11:27 PM 發表 查看引用來源

ching分析得唔錯,主隊讓球盤高水,同主球和差超過1,依d情況主贏唔到就係和,平手主好低玩

都唔可以講得上係分析.....當吹水好啦

引用:
原帖由 panpan23 於 2014-4-23 11:49 PM 發表 查看引用來源
得返$40,買里昂半大,7,8半大,3串4,樓主,比d意見

可以一諗, 我估....唔全中都應該有兩關, 祝好運:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆