上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

SAT Japanese J-League Division 1

信就跟, 唔信就買對家:025:
中就HAPPY, 唔中唔好抽水:025:

附件

SAT Japanese J-League Division 1.jpg (26.27 KB)

SAT Japanese J-League Division 1.jpg

SUN Japanese J-League Division 2

信就跟, 唔信就買對家 :025:
中就HAPPY, 唔中唔好抽水 :025:

附件

SUN Japanese J-League Division 2.jpg (27.95 KB)

SUN Japanese J-League Division 2.jpg

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-8-2 10:11 AM 發表
發達啦 有日波波
有壓力.....驚累人就真:027:

10:30 墨超手痕試水
堤格雷斯[0]:025:

附件

1030 墨超.jpg (8.8 KB)

1030 墨超.jpg

引用:
原帖由 山城守 於 2014-8-2 10:51 AM 發表
由數據睇 ... 堤格雷斯連追和都難 ...
但....就真係追到和先, 之後點.....或者贏, 或者輸卦:025:

引用:
原帖由 onJ一條 於 2014-8-2 11:50 AM 發表
吖山兄 其實點解你係都要唱反調 隔離post好嗎?
其實....真係唔緊要, 我.......絕對唔係咩賭神, 唔係心水必中.....我一直好強調...我係一個可能比大家更爛賭既爛賭2 :025:
所以.....我只係心水分享....而非心水必中:034:
只要....唔好入嚟抽水, 煩到人, 煩到我, 煩到大家.....THAT'S OK

引用:
原帖由 山城守 於 2014-8-2 12:19 PM 發表

我係講番自己點睇,唔係唱邊隊好唔好,而且我講客隊正常番,都算同版主同路,點樣反調啊 ...

如果話唔同意、唔同路就唔該收聲自己開 po,今 forum 邊好玩?
過左去就算.....唔好再嘥時間講呢D:035:
大家目標應一致.....屠狗會:071:

仲有....我係歡迎唱反調, 唔洗要同路先可以入嚟吹水, 只要....唔好令人誤會黑心就OK, FORGET IT, OK?

引用:
原帖由 山城守 於 2014-8-2 01:50 PM 發表 查看引用來源
唔可以話 forget 就 forget 既,正視問題嘛 ... 一次過講清楚免得日後再有同類型既事 ...

明白落左注既 ching 既心態,所以我個句引起人誤會係我責任在先。個時我係諗住大家都係睇住黎玩小注落只係考下眼光,亦唔 ...
山兄....過左就算啦, 大家成年人, FORGET IT
大家共同目標係....劏狗, 屠狗, RIGHT?
拗贏拗輸....無意思, RIGHT?

我地KEEP住和諧討論平台.....總好過似隔離台亂七八糟, RIGHT?

太差了,無言

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆