上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.2k

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2014-8-4 03:26 PM 發表
溱栢
似係.
柏 (Park Signature) 地址 香港 新界 元朗公菴路68號 發展商 新世界發展有限公司 用途 住宅 座數 9座 (第一座至第十座,不設第四座) 層數 每座25層 (不包括天台,不設4樓、13樓、14樓及24樓) 落成年份 2014年4月30日(預計) 設施

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2014-8-4 03:34 PM 發表
原來板主做地產
錯晒, 只要上網打"溱栢"...以上內容即彈出嚟啦

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2014-8-4 03:39 PM 發表

乜有豬咩?有豬是爾巒
之前有人話西西係做地產....睇你咁熟....我信LU
唔怪得咁富貴啦, 抽佣都執到笑:096:

早晨

引用:
原帖由 候克 於 2014-8-4 09:10 PM 發表 查看引用來源今晚利物浦+AIK
候克,尋晚aik同晒路……齊齊cashed

早晨……各位,呢兩日自己好似順返好多,但暫時都仲收拾心情,待穩定d先再斗膽嘗試再分享!
多謝一直默默支持我既兄弟姐妹,超老套都要講句:人間有情,有你地支持、鼓勵,教我點捨得放棄離棄你地:ug_love:

有感而發,其實眼見係我post都有好幾位兄弟心水都好好,你地都放膽出post無私分享下幫大家問馬會日日出糧:036:

引用:
原帖由 ssl52878 於 2014-8-5 08:59 AM 發表
Brother,等你休息完返黎一齊玩。捉隻狗黎殺
劏狗出糧 :096:
溫馨提示 : 16/8 英超開League :034:

引用:
原帖由 候克 於 2014-8-5 09:19 AM 發表
被返cup :ub_cry:
個人意見 : 友誼賽, 盃仔賽....不宜博命, 太多估計唔到既事會發生, 我....好少會玩呢類賽事.

回覆 4784# 候克 的帖子

阿德同路:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆