上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.1k

回覆 371# mirc 的帖子

暫5場中:122:
水戶.....簡直同上次仙台一樣.......奇蹟加笑左:096:

餘下4場.......磐田, 比馬, 草津 & 北9
磐田, 比馬....贏就8/9成, 但.....贏唔贏到兩粒.....我唔敢講
草津....上面講左.....只可細注....驚隊廢烏冬....蟲變龍
北9....尋晚已推介

引用:
原帖由 榮111 於 2014-5-11 02:44 PM 發表 查看引用來源
但是斷咗頭場😭😭😭

斷咗頭場....你覺得如何?

我只係賭仔.....唔係神, 就算輸晒都唔奇, 你搵下有無人好似我咁有心....咁夠膽早一日出心水?!
希望你唔會係怪我或.....係斷咗頭場累到你 :034:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-11 05:57 PM 發表 查看引用來源
分區版主!有冇追數料………………提供!!!

希望唔會累到你
史雲斯[0/+0.5]

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-11 09:02 PM 發表 查看引用來源

希望唔會累到你
史雲斯[0/+0.5]
:098:
史雲斯 GOALLLLLLLLLLLLLLLLLL :131:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-11 10:10 PM 發表 查看引用來源

:098:
史雲斯 GOALLLLLLLLLLLLLLLLLL :131:
再GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
2粒......輕鬆:131: :025: :034:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-11 11:56 PM 發表 查看引用來源
多謝分區版主!

你...追返D啦 :122:
:036: :036:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-11 11:57 PM 發表 查看引用來源
仲有冇宵夜食?未飽…………:ub_laugh_bad:

引用:
原帖由 panpan23 於 2014-5-11 11:58 PM 發表 查看引用來源
我跟吾到😭😭

宵夜試下.....小注巴甲.......明尼路[0/-0.5]
有賺既話.....可以試食美國早餐....新英倫革命[0]

希望唔會累到大家 :027:

MON J2
札幌岡薩多[0/-0.5]

溫馨提示: 唔好為追數而迫自己賭, 謹記....我只係一個賭仔, 無一定中心水, 同路再加自己分析先好跟 :027:
唔想有人輸左錢而怨....係跟我心水被累 :026:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-12 02:17 PM 發表
完全明白!但看歐盘似客不敗……
引用:
原帖由 personcheung 於 2014-5-12 02:21 PM 發表
我自己覺得似和波:092:
可能....你地岩架, 呢場係有D鬼鬼地, 我或者錯 :027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆