上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.3k

MON 夜場2線波, 睇下最後得唔得 :122:
阿維達貝治 [0/+0.5
韋根 [0/+0.5]
費列活特[0]

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-12 11:08 PM 發表
MON 夜場2線波, 睇下最後得唔得 :122:
阿維達貝治 [0/+0.5
韋根 [0/+0.5]
費列活特[0]
總算無令支持我既兄弟失望 :027:
一於齊齊贏多D :096:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-13 02:55 PM 發表
18:30制鐵又轉左半一@2.03
会否熱死……分區版主!我又5明
呢個亞冠盃......好猛鬼:044: ....睇多陣再算 :122:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-13 02:55 PM 發表
18:30制鐵又轉左半一@2.03
会否熱死……分區版主!我又5明
呢個亞冠盃......好猛鬼:044: ....睇多陣再算 :122:

回覆 486# 清熱浩大少 的帖子

係咪好猛呢 :096:

回覆 488# 清熱浩大少 的帖子

我反而覺得轉半一似引主WOR:027:

唔好信我, 去等自己信既人, 踩場勿進, THANK YOU SO MUCH!

P.S. 請緊記.....我只係一個賭仔 :025:

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-13 04:48 PM 發表
佢應該5小心姐!勿動氣!:ub_cat:

唔會啦, 我要既係.....羸錢, 動氣都無錢羸 :096:
我提下佢.....搵返要等既人, 唔岩睇....唔好踩場!

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-13 05:15 PM 發表
等你order:ub_flag:
真係唔好!!!!!
我只係一個賭仔, 都會輸錢果隻, 唔好信晒, 你(地)自己再加D分析, 唔同路真係可以買對家:027:   ( 講真 )

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-13 05:22 PM 發表
馬会轉到我頭暈,刀5知想点!唯有等你order再作參考
盃仔賽.......鬼鬼馬馬試下, 得唔得.......20:20就知答案 :122:
全北汽車[0/+0.5]
真係岩岩先買......:096:

附件

tue 1.jpg (8.92 KB)

tue 1.jpg

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆