[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
29  273.2k

引用:
原帖由 kargo9 於 2014-8-2 11:30 AM 發表 查看引用來源
心理上成日覺得墨佬D波係超假
我衰過兩、三場之後唔硬再買 ... 阿根庭盃都仲好過墨超 ...

引用:
原帖由 samsun2005 於 2014-8-2 11:31 AM 發表 查看引用來源
下半部份 睇法同你完全相反:ub_et:
就下半場黎睇,似乎主隊謝番啲,客隊就正常番些少。。。

引用:
原帖由 onJ一條 於 2014-8-2 11:50 AM 發表 查看引用來源
吖山兄 其實點解你係都要唱反調 隔離post好嗎?

我係講番自己點睇,唔係唱邊隊好唔好,而且我講客隊正常番,都算同版主同路,點樣反調啊 ...

如果話唔同意、唔同路就唔該收聲自己開 po,今 forum 邊好玩?

引用:
原帖由 kargo9 於 2014-8-2 12:11 PM 發表 查看引用來源
死墨佬肯定接到order好多人買大波膽:ub_angry:

兩隊收火既姿態去到 65 分鐘已經好明顯 ... 全場暫時 9 次射門對 10 次射門,大部份都係上半場,唉 ... 唯有望絕殺,但墨超較少見,佢地一去到尾段唔係推撞就球證派牌,成個款就係搏和 ...

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-8-2 12:23 PM 發表 查看引用來源

過左去就算.....唔好再嘥時間講呢D:035:
大家目標應一致.....屠狗會:071:

仲有....我係歡迎唱反調, 唔洗要同路先可以入嚟吹水, 只要....唔好令人誤會黑心就OK, FORGET IT, OK?
唔可以話 forget 就 forget 既,正視問題嘛 ... 一次過講清楚免得日後再有同類型既事 ...

明白落左注既 ching 既心態,所以我個句引起人誤會係我責任在先。個時我係諗住大家都係睇住黎玩小注落只係考下眼光,亦唔覺得今講會刺激到人,揀係另一個 po 去講個段野亦係想避免有人話抽水 (如果我係呢個 po 講,完全無野可以駁,抵@@@@@)

但既然情況可以今敏感,我欠大家一個道歉,往後同唔同路亦唔會講盤,淨係講場波就算。若然呢個都唔 ok,收口,呢次我唔著

引用:
原帖由 kargo9 於 2014-8-2 01:55 PM 發表 查看引用來源

所以除左一啲主流聯賽 我好少會出手大啲

都無話係你 @@

頭先場墨超,假過日假啊,好多大波波師兄中招 ... 鬼咩,世盃係特例,半 2 全 2 幾難中先得架,反而睇中半大先至神,我真係要寫個服字 :ub_good:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-8-2 01:55 PM 發表 查看引用來源

山兄....過左就算啦, 大家成年人, FORGET IT
大家共同目標係....劏狗, 屠狗, RIGHT?
拗贏拗輸....無意思, RIGHT?

我地KEEP住和諧討論平台.....總好過似隔離台亂七八糟, RIGHT?
講今多唔係想打口水戰,既然目標係劏狗屠狗,就更加要心無旁騖,係覺得有解釋需要先講多幾句。要講既係上個 po 都講哂,再重覆又重覆就真係為拗而拗,都係唔明、唔信既我就無計喇 ...繼續度日假 ...

回覆4659 #的帖子

Ha .. 捕到水手落飛呢 。。

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-8-9 10:02 AM 發表 查看引用來源純分享 請自行決定大阪櫻花[0] @ 1.90新潟天鵝[0/+0.5] @ 1.80橫濱水手[0/-0.5] @ 1.84
支持 :uf16:

天鵝衰收尾唔太意外,神戶、甲府、鯨魚都有尾段收人皮既壞習慣,合稱日職三@@,如果對手換番做川崎或者櫻花,就唔會係今

點都好,支持版主出水同選擇,特別係櫻花,賽前無幾多人睇好,但面對强勢東京,櫻花氣勢上稍勝東京,證明版主無揀錯,我揀東京就驚足全場 。。

前往最後回覆