[其他] 中就係神,唔中就係塵。本貼開於22/6,留言5千,10萬觀看,多謝大家交流

收藏  |  訂閱
35  152.1k

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-19 09:20 PM 發表 查看引用來源
tommy 講識做人我咪聽你話囉

頭先個啲?!招呼唔打第一句仲要無禮貌,見到呢啲人,我不禁倒抽一口涼氣

我都硏究咗盤十幾年,發現d盤成日都變,果日場佐加頓斯比較容易睇到就會中,其他就真係因為走地盤注碼大細好容易影響到最終結果,今日日職如果有留意走地,當時1:1橫水平手時一直落飛,橫水一直低水,最終櫻花要追和幫莊填數,如有賭開走地就知道德甲、英超、日職係幾假而入波又多!

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-19 09:39 PM 發表 查看引用來源
tommy 兄玩波歷程多
小弟得閒都想聽多啲 虛心學習 重複學習
最緊要幫到人

我都輸死,今日都度唔掂跟咗你天鵝、清水、橫水...結果瓜咗,不過無怪你,因為清水、橫水都同路!

講哩d:ub_cry:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-20 10:57 PM 發表 查看引用來源
我岩岩沖完涼炸

有無人知書展open n close time?!

20、21號朝10晚10,22號朝9晚5

引用:
原帖由 沒有煙抽的日子 於 2014-7-21 11:55 PM 發表 查看引用來源
如果無咩變我睇好主或和
佐加頓斯主場成績在中下游,對賽近年又差,唔明白點解要讓平半?其實平手低水已經可以!

上盤主勝掂:ub_laugh_money:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-22 01:05 AM 發表 查看引用來源
tommy 哥出聲啦!比左強心針我

哩個盤睇咗兩日,上盤勝65%,和25%,客10%,所以最後都係跟你主勝,估1:0、2:1

引用:
原帖由 占士拿度 於 2014-7-22 01:19 AM 發表 查看引用來源
輸緊1粒=.=  客隊贏都係得1.67=.=狗會真係!!
馬會即場賠率似追和或反勝,有信心!

那裡直播呢?

悉尼無廸比细路

前往最後回覆