上一頁下一頁
發新話題

[其他] 中就係神,唔中就係塵。本貼開於22/6,留言5千,10萬觀看,多謝大家交流

收藏  |  訂閱
1.7k  152.1k

引用:
原帖由 David230602 於 2014-6-30 02:05 AM 發表 查看引用來源我都買左主勝不過係過關仲要睇多場
之後係邊場?下場我可能要希臘+0.5,  主晉級但未定

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2014-6-30 02:07 AM 發表 查看引用來源4哥好野!荷蘭好波!
剛剛好與著岩岩好

引用:
原帖由 KeR 於 2014-6-30 02:10 AM 發表 查看引用來源小弟我平時都只看不回...四哥好野 !!!:025: BTW 我係想問條契弟去左邊
只看不回就多啲覆啦:ub_laugh_bad:想有機會同大家分享多啲

又黎啦!
大家放心,出得既我都有買
要執一齊執,要输!個句唔講啦!要输得我输算啦!
希望大家派得個啲都係中,输既由我自已食左佢算:ub_laugh_bad::ub_flag:

中主勝,主盤
输首球

頭先太緊張無買到達拉斯。。。有買既希望中!

附件

回覆350 #的帖子

好呀好呀!!!幫你叫醒班鬼佬入波

引用:
原帖由 chanyau1125 於 2014-6-30 02:21 AM 發表 查看引用來源4哥好强
:ub_cry:我只係。。。用經驗去決定,呢場歐賠睇到我好大壓力,因為尾盤太大數字心理戰!!我同自已講要冷靜諗清楚

附件

回覆351 #的帖子

係就好啦  下場都唔知點買佢好:ub_cry:

回覆356 #的帖子

:ub_flag:如果意甲開返我實撐國米

回覆358 #的帖子

淨係見國米同拉素對賽個陣買國米啦。。。。:ub_ice:幾時又有長隊唔踢?重注個日

回覆360 #的帖子

長9後浪推前9,咁我等10年後再買:ub_laugh_bad:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆