上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 8/8 黑仔到呢

收藏  |  訂閱
1.2k  67.1k

重振番雄風未:ub_laugh_bad:

引用:
原帖由 成﹏。 於 2014-7-9 05:59 PM 發表 查看引用來源重振番雄風未:ub_laugh_bad:
過左世盃就正式起機

康師傅今晚會玩咩

引用:
原帖由 ypf2011 於 2014-7-9 07:20 PM 發表 查看引用來源康師傅今晚會玩咩http://n2.hk/u/images/r10/mobile.jpg
世盃:ub_laugh_money:

號外!2014年世界杯已強勢登場 !!!
七月份足球貼士計劃開始招收新會員 想嬴大錢既你 萬勿錯過!
A) 七月份世界杯專業足球貼士混合計劃 機會難得 萬勿錯過!! JOIN US NOW !!!
https://www.facebook.com/pages/Winson-Alls-365/1404045319827233

Winson Als 365 專業足球貼士為各會員屢創佳績 五月六月份足智彩淨贏 27注 以小本投注平均淨賺 18520$ 以上

本站擁有獨家的收料網絡,提供獨到的足球貼士 以豐富的球盤研究經驗, 助你提升投注的命中率. 控制好注碼 提升投注的命中率 穩中求勝 才可達至長線收益

本站Winson Als 365專業足球貼士 提供專業馬會讓球盤貼士專區
貼士發放方式: 貼士會發到你指定的SMS/Wtsapp等等的形式到你的手機上
貼士發放時間: 貼士一般會在開賽前半小時發到你指定的地方

康哥,我上嚟啦!:083:

引用:
原帖由 薑蔥蠔 於 2014-7-9 08:59 PM 發表 查看引用來源康哥,我上嚟啦!:083:
yoyoyo 今晚撐邊隊

引用:
原帖由 minghong 於 2014-7-9 09:01 PM 發表 查看引用來源
yoyoyo 今晚撐邊隊

我想阿仔,但荷蘭又好似氣勢好勁!你點睇呢?:023:

引用:
原帖由 薑蔥蠔 於 2014-7-9 09:09 PM 發表 查看引用來源

我想阿仔,但荷蘭又好似氣勢好勁!你點睇呢?:023:

我巳經唔識估...經過尋日嚇親後....:028::028:

引用:
原帖由 personcheung 於 2014-7-9 09:42 PM 發表 查看引用來源
我巳經唔識估...經過尋日嚇親後....:028::028:
尋晚真係諗都冇諗過咁恐怖!:ub_shock:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆