上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 8/8 黑仔到呢

收藏  |  訂閱
1.2k  67.1k

康哥,睇好德國?好多人揀德國,好驚!今晚好想睇,但明天又要噃工!:010:

號外!2014年世界杯已強勢登場 !!!
七月份足球貼士計劃開始招收新會員 想嬴大錢既你 萬勿錯過!
A) 七月份世界杯專業足球貼士混合計劃 機會難得 萬勿錯過!! JOIN US NOW !!!
https://www.facebook.com/pages/Winson-Alls-365/1404045319827233

Winson Als 365 專業足球貼士為各會員屢創佳績 五月六月份足智彩淨贏 27注 以小本投注平均淨賺 18520$ 以上

本站擁有獨家的收料網絡,提供獨到的足球貼士 以豐富的球盤研究經驗, 助你提升投注的命中率. 控制好注碼 提升投注的命中率 穩中求勝 才可達至長線收益

本站Winson Als 365專業足球貼士 提供專業馬會讓球盤貼士專區
貼士發放方式: 貼士會發到你指定的SMS/Wtsapp等等的形式到你的手機上
貼士發放時間: 貼士一般會在開賽前半小時發到你指定的地方

引用:
原帖由 薑蔥蠔 於 2014-7-9 12:06 AM 發表 查看引用來源
康哥,睇好德國?好多人揀德國,好驚!今晚好想睇,但明天又要噃工!:010:

係...因為多人要,所以我先200..已冇琴晚的推落去

等之後有信心先推

support

引用:
原帖由 minghong 於 2014-7-9 12:18 AM 發表 查看引用來源

係...因為多人要,所以我先200..已冇琴晚的推落去

等之後有信心先推
我睇好半和同全細:071:

引用:
原帖由 薑蔥蠔 於 2014-7-9 12:03 AM 發表 查看引用來源

喺日本不停食同 shopping 咋,食完又行,行到倦又食,到咗第三日發覺對腳好似已經斷咗,哈哈!:036:

我都想去旅行,,諗緊去邊好:071:

引用:
原帖由 personcheung 於 2014-7-9 01:20 AM 發表 查看引用來源

我都想去旅行,,諗緊去邊好:071:
咁就要諗吓你想食多定玩多,定觀光定 relax 啦!由於恐怕七月中機票同酒店開始加價,所以決定早D出發,應該平D!:036:

引用:
原帖由 薑蔥蠔 於 2014-7-9 01:35 AM 發表 查看引用來源咁就要諗吓你想食多定玩多,定觀光定 relax 啦!由於恐怕七月中機票同酒店開始加價,所以決定早D出發,應該平D!:036:
暑假一定好貴:ub_ice:

申請埋友壇支持ching出水

引用:
原帖由 費哈秋 於 2014-7-9 02:51 AM 發表 查看引用來源申請埋友壇支持ching出水
唔明,即係咩:ub_question:師兄係友壇過黎支持?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆