上一頁下一頁
發新話題

[其他] 無一世既神,亦無一世既塵。暫關post

收藏  |  訂閱
43  87.6k

走地再追5/5.5球入球大:ub_gun::ub_gun::ub_gun:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-25 07:21 PM 發表 查看引用來源
知道 大佬

其實另一原因係美、澳職中後防,龍門都係多用本土球員或低一班嘅球員,而進攻就多數比較有級數外援,所以一到70分鐘後就無體力頂唔住失波!

走地5.5/6球入球大最後一注:ub_gun::ub_gun::ub_gun::ub_gun:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-25 08:12 PM 發表 查看引用來源
湯神:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad:

今晚睇你表演全中:ub_laugh_bad:

四師兄,唔明點解個個比阿根廷人?出面半球高水,而馬會開主勝1.85,縮水情況好明顯,雖然主隊作客曾勝2:0,而返主場讓半球中水唔合理,好明顯係馬會假盤,你點睇?:ub_laugh_money:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-26 12:28 AM 發表 查看引用來源
你當轉左盤啦!呢個水位一早轉左
可能怕轉左比高水人食

我都係咁諗

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-26 12:35 AM 發表 查看引用來源
去馬

美職主隊今季三場讓半一,兩勝一輸,客隊三場受讓半一,兩和一勝全嬴盤,而主隊那場輸嘅半一就係1:3輸比芝華士,由於同岸所以再對多次,第一次半0:0、全1:3,上場芝華士都係靠十二碼至入到波,所以今次必細!

其實場美職,我對過馬會盤,半大賠率開出機會都大,但1.8大半一盤,1.5左右主勝,開大機會唔似,波膽估係2:0、1:1

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-26 01:46 AM 發表 查看引用來源
半大真係唔敢諗

明早全力跟你買:ub_laugh_bad:

幾點再出心水?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆