上一頁下一頁
發新話題

[其他] 無一世既神,亦無一世既塵。暫關post

收藏  |  訂閱
1.9k  87.0k

多謝通里兄:ub_laugh_bad::ub_flower::ub_good::ub_angry::ug_love:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-23 04:22 PM 發表 查看引用來源
tommy
3:1好硬淨
入球大3.5╱4好唔好

大落到3.5球,而澳職下半場70分後多數失球,而韋斯咸絕對係假波球隊,由領隊到球員都假,我覺得似2:3或2:2或3:2,大波只搏一球可取

引用:
原帖由 tommy70 於 2014-7-23 04:35 PM 發表 查看引用來源大落到3.5球,而美職下半場70分後多數失球,而韋斯咸絕對係假波球隊,由領隊到球員都假,我覺得似2:3或2:2或3:2,大波只搏一球可取
咁我睇定啲thxthx

韋斯咸落後2:0之後,馬會韋斯咸下一隊入球一直在1.45-1.5之間,一般都會出現3:0後3:1係成立,但中立場+友誼賽變數比較大,極速追和都合理!

1. 19/7  挪超     :    史逹比克             VS    白蘭恩      [0]                           和波
2. 20/7  日職聯  :    FC東京                VS    鹿島鹿角   [0]                            和波
3. 20/7  美職聯  :   侯斯頓戴拿模        VS    FC多倫多  (第四球  多倫多入球)  贏波
4. 21/7  日聯聯  :   長崎成功丸           VS   松本山雅    [0/+0.5]                    贏波
5. 21/7  瑞典     :   科根堡                  VS    AIK蘇納    [0]                            輸波
6. 21/7  瑞典     :   奧雷布洛               VS   希爾星堡   [0]                             和波
7. 22/7  瑞典     :   佐加頓斯   [0]        VS      赫根                                       輸波
8. 22/7  友誼賽  :   悉尼         [+1]      VS    紐卡素                                      輪波
9. 23/7 南美自由 :  國民會     [0/-0.5]  VS   迪芬沙士砵亭                             贏波
(以上純粹我個人跟四哥的同路紀錄)

4哥下面3場可唔可以比d意见我
我呢排次次過關斷1場
仲有第5場 主勝
點樣買未諗到

附件

引用:
原帖由 David230602 於 2014-7-23 05:09 PM 發表 查看引用來源4哥下面3場可唔可以比d意见我我呢排次次過關斷1場仲有第5場 主勝點樣買未諗到
廘角+1...:dav_shock:

引用:
原帖由 4038403888 於 2014-7-23 05:24 PM 發表 查看引用來源
廘角+1...:dav_shock:

果場睇好主
係唔知會唔會和

3上盤
6細
9下盤
點睇?

四哥,
我睇好飛腳主勝串櫻花和
比D意見
想搵多一場試下3串1:ub_laugh_bad:

上一頁下一頁