上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒(#4980皇家蘇斯達 #4986盧多格德斯)

收藏  |  訂閱
233  275.3k

回覆2572 #的帖子

山兄唔野小,2,3個月有咁多經歷:096::096:

0.75...點睇

堤格雷

太遲貼FOLLOW唔到....可惜:043::043:
引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-29 10:04 AM 發表 查看引用來源
輕注玩下 呢幾日輸多贏少:041:買細點怡下情:071:太遲貼請見諒:002::002:

其實都唔係....只係啱啱訓醒開電腦:096::096::096:
引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-29 10:16 AM 發表 查看引用來源
Sorry 已盡全力 你地都跟鋪跟得好貼 真心多謝你們支持呢個鋪 希望日後風雨同舟 互相幫助.....

入唔到:043::043:
引用:
原帖由 eagle1 於 2014-7-29 10:34 AM 發表 查看引用來源
0-2 :dav_dive::096:

真係飛到馬到

跟唔跟到都係緣
份既....齊加油
引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-29 12:15 PM 發表 查看引用來源
別多謝 太遲先睇到:043:出唔切sorry 跟到就真係有緣:072:

看你要下讓球的球隊還是下受讓的球隊!按照下讓球的球隊舉例如下:
讓平/半:打平了輸一半,1:0全贏,0:1全輸。
讓半球:打平了全輸,1:0全贏。
讓半/1:打平了全輸,1:0贏一半,2:0全贏。
讓1球:打平了全輸,1:0走盤(不輸不贏),2:0全贏。
讓1球/球半:打平了全輸,1:0輸一半,2:0全贏。
讓1球半:1:0全輸,2:0全贏。
讓1球半/兩球:1:0全輸,2:0贏一半,3:0全贏。
讓兩球:1:0全輸,2:0走盤(不輸不贏),3:0全贏。
如果見到再大的盤按照上邊依次類推。
引用:
原帖由 BenQ_Q 於 2014-7-29 02:08 PM 發表 查看引用來源
師兄!可否教下小弟點睇邊個讓邊個架??

佢只話受半/一  或 半/一  即係點??

反CUP就唔洗啦....平波就OK:026::026:
引用:
原帖由 gugulei 於 2014-7-31 08:41 AM 發表 查看引用來源
今朝急流由1.87升到2.03 !!!!!!!

玩完:dav_vomit::dav_vomit::dav_vomit:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆