上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.6k

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

日期: 1月26號 (六)

時間: 23:00

地點: IN CLUB/CHOCOLATE BAR/Y BAR/FIRST CLASS/YELLOW BAR/樂宴/唐會酒吧/優皮士 (每週不定)

費用: 男$300 女Free (唔夠再夾)

名額: 15人上限 (舊人優先)

報名方法: 請以PM確認本人, 並留低閣下的大名, 以及HK & CN聯絡電話號碼! 1月24號(星期四)截止報名!

團友須知:

1)所有人必須PM留名, 香港及大陸手提才算報名, 報名不到永久Black List.
2)落舞池介女/仔時刻注意身上財物及證件.
3)各團友一定要主動識女, 熱情介女,
4)到場請自覺交付團費~謝絕鬼祟WALK-IN.
5)嚴禁二五仔/無間道/滋事份子, 後果自負.

6)以和為貴, 如有突發事件, 本人將全力提供協助.
7)謝絕黃賭毒.
8)假幣沒收, 呃一罰十.
9)不勝酒力者, 請自我控制, 否則出示紅牌離場.

no.1

輝仔...你霸左我想用o個笫2格... :smile_42:

簡報:

對於今次生日party, 有十數位 "兄弟" 甩底. 小弟百思不得其解. 小弟覺得有事來唔到唔緊要! 小弟絕對理解明白. 一早講左有事來唔到o既兄弟, 例如 Dicky, 阿布. 我唔會怪佢地. 雖然佢地來唔到, 但起碼佢地會預先通知我. 等我如安排訂房, 酒水, 囡囡等等.

亦有部份一直未應承實, 話有機會來到, 但最後無出現o既兄弟, 我亦都理解. 但我覺得最最最仆街o既係. 當初實牙實齒話來來來o既所謂 "好兄弟" "好朋友". 呢獲我真係對你地好失望! 做人係咪應該言而有信? 係咪應該俾個交代? 講真, 錢對我來講好閒. 你地來又好, 唔來又好. 我都諗住開開心心同大家玩返晚. 我一早預左拎$3000出來包底! 只係我覺得如果你地一早同我講唔來, 我就唔使訂咁大間房! 攪到成班人o係房分得好開, 本來根本唔需要咁...

今次之後, 你地又有幾多人俾個交代我? 你地甩底就易. o係電話講句 "唔來啦". 再仆街d o既有幾個連電話都唔聽... 有來o既朋友, or甩底o既 "朋友" 一切盡在不言中! 以後我會帶眼識人, 多謝關照!

p.s. 特別鳴謝藍毛, y'not!

下星期將會更新生日相 :smile_38:

回覆 #4 紅勇士 的帖子

sorry...:smile_38:

引用:
原帖由 leung0206 於 2007-11-13 08:15 PM 發表
sorry...:smile_38:
又唔使sorry o既 :smile_39:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 08:22 PM 發表

又唔使sorry o既 :smile_39:
當日氣氛真係幾好....女仲多過仔
唔好為左飛機友而唔開心

嗯 幾好玩 房好大 不過 為一 唔方便既就係間房 無廁所-,-a
同埋d服務員 反應好快 一無酒就 砰砰聲 羅酒黎 good !!
不過下次 搵間有廁所@,,@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆