上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.6k

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-13 08:47 PM 發表

當日氣氛真係幾好....女仲多過仔
唔好為左飛機友而唔開心
呢個星期來唔來玩? 你地想去in or y? y大廳都幾好氣氛! :smile_14:

真係女多過仔..都幾好玩..自己都拖幾件女來玩..
紅爺大家講個心..自己知誰是朋友..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 08:59 PM 發表

呢個星期來唔來玩? 你地想去in or y? y大廳都幾好氣氛! :smile_14:
如果去我都係想去in.....y其實唔係好岩我玩:smile_44:
四眼妹唔知做乜嬲尻左我.燥撚晒:smile_22:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 08:59 PM 發表

我就始終覺得in好玩d
坐房就吾知
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 常山~趙子龍 於 2007-11-13 08:59 PM 發表
嗯 幾好玩 房好大 不過 為一 唔方便既就係間房 無廁所-,-a
同埋d服務員 反應好快 一無酒就 砰砰聲 羅酒黎 good !!
不過下次 搵間有廁所@,,@
我都覺得無廁所好離譜... 其實有間總統房好正! 如果o個晚玩o個間房可能fit d~ 得閒再來飲 :smile_38:

引用:
原帖由 jerryjy 於 2007-11-13 09:00 PM 發表
真係女多過仔..都幾好玩..自己都拖幾件女來玩..
紅爺大家講個心..自己知誰是朋友..
唔怪得叫你幫幫手招呼下d女仔都唔得啦. 原來早有準備 :smile_45:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-13 09:04 PM 發表

如果去我都係想去in.....y其實唔係好岩我玩:smile_44:
四眼妹唔知做乜嬲尻左我.燥撚晒:smile_22:
一時去下呢度, 一時去下o個度嘛~
呢個星期你來唔來呀? DICKY同阿布未落過Y~
係咪起碼同佢地去玩返次先?

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:04 PM 發表

我就始終覺得in好玩d
坐房就吾知
:smile_30: :smile_30:
其實IN同Y係2種唔同類型O既場 :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 09:28 PM 發表

一時去下呢度, 一時去下o個度嘛~
呢個星期你來唔來呀? DICKY同阿布未落過Y~
係咪起碼同佢地去玩返次先?
我咩都會試下...唔岩咪無下次囉.無問題格
y個感覺比我覺得好似8仔甘只去過8仔2次甘多:smile_30: )

我就快變注場in了:smile_30: :smile_30:
系兄弟的話應該會明白:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆