上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.6k

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-13 09:33 PM 發表

我咩都會試下...唔岩咪無下次囉.無問題格
y個感覺比我覺得好似8仔甘只去過8仔2次甘多:smile_30: )
差好遠... 無咁污穢不堪... 應該話似尖沙咀HOT DISCO剛剛開o個時...
你o個晚約左4眼妹遲大到, 係我都嬲啦~
不過之後見你地又好似無o野~ 點知埋單時你又話佢發老脾走左 :smile_27:

果晚有d女好似單拖的都吾錯wo

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:35 PM 發表
我就快變注場in了:smile_30: :smile_30:
系兄弟的話應該會明白:smile_13:  
明哂啦 :smile_38:

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:38 PM 發表
果晚有d女好似單拖的都吾錯wo
有d幾個幾個咁來~ o個d都好

其實條女一字馬時好似無under見到
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:39 PM 發表
唔見.. 不過佢無啦啦一字馬,真係估佢唔到 :smile_40:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 09:41 PM 發表

唔見.. 不過佢無啦啦一字馬,真係估佢唔到 :smile_40:
我睇相,在電腦裡放大..放大.....放大.......
都系得襪褲
:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:43 PM 發表

我睇相,在電腦裡放大..放大.....放大.......
都系得襪褲
:smile_44: :smile_44:
o個晚辛苦哂~!! joey話佢哂左$200幾蚊相... :smile_27:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 09:48 PM 發表

o個晚辛苦哂~!! joey話佢哂左$200幾蚊相... :smile_27:
洗吾洗全部晒出黎呀
下次買個數碼相簿
load晒d相入去不停自動播米得囉
要平的話,就放在電腦播
:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:39 PM 發表
:smile_38:我要睇一字馬相 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆