上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.5k

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-13 09:51 PM 發表

洗吾洗全部晒出黎呀
下次買個數碼相簿
load晒d相入去不停自動播米得囉
要平的話,就放在電腦播
:smile_39: :smile_39:
已經揀左d無曬~
佢好鍾意將d相曬出來... 你睇我屋企就知 :smile_39:

入黎推一野先 :smile_38:

引用:
原帖由 chuen88 於 2007-11-13 09:57 PM 發表
入黎推一野先 :smile_38:
可樂泉呢排去邊樹玩呀 :smile_38:

有時休魚..
有時大魚大肉..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 09:37 PM 發表

差好遠... 無咁污穢不堪... 應該話似尖沙咀HOT DISCO剛剛開o個時...
你o個晚約左4眼妹遲大到, 係我都嬲啦~
不過之後見你地又好似無o野~ 點知埋單時你又話佢發老脾走左 :smile_27:
我又衰尻格..次次同佢去街都係佢等我.:smile_22:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-13 09:59 PM 發表

雖然我唔知情..但都想插一句..女人心..海底針 :smile_39:

引用:
原帖由 chuen88 於 2007-11-13 09:59 PM 發表
有時休魚..
有時大魚大肉..
哦~ 即係發左達啦 :smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-13 09:59 PM 發表

你次次來玩都係我等你啦... 賤格 :smile_38:

引用:
原帖由 chuen88 於 2007-11-13 10:02 PM 發表

雖然我唔知情..但都想插一句..女人心..海底針 :smile_39:
感同身受! :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-13 10:03 PM 發表

你次次來玩都係我等你啦... 賤格 :smile_38:
:smile_30:平時我好少遲到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆