[歐洲賽事] 可遇不可求 送給有緣人

收藏  |  訂閱
20  2.3k

引用:
原帖由 法蘭西多士 於 2014-10-2 09:00 PM 發表 查看引用來源
是日心水:

莫斯科戴拿模[-0.5/-1]
米達列斯[0]
卓普利斯[0/-0.5]
結果:
莫斯科戴拿模[-0.5/-1]
莫斯科戴拿模 對 燕豪芬 1 : 0 贏半

米達列斯[0]
洛格倫 對 米達列斯 1 : 0 輸

卓普利斯[0/-0.5]
卓普利斯 對 柏迪遜 2 : 0 贏

是日心水:

利尼史特朗[0]
迪加史卓普[0/+0.5]

對晒tim

最多師傅料 盤估人Panguer比料

想個個月出雙糧?想一個月請朋友食幾次飯?想有閒錢去下旅行?依家機會黎啦

賭博無必勝之道,無穩嬴保證,更加無咩三個月嬴九十萬既可能,只有睇準機會集中出擊。

部分貼士更係大陸師傅料,信唔信隨得你,唔跟自己蝕底。大量會員見證,嬴錢飛就係真相。

貼士比得多只會賭得愈多,只會增加輸本既風險,一日比十幾條貼士都無意思,嬴唔晒就係廢,比得

你既都係嬴面高既貼士。

請自行控制注碼,小賭怡情,大賭並唔會變李嘉誠。

想齊齊搵 即刻wtsapp 64925549 入會 入會後有即時wtsapp支援 會員出飛可以問我地意見

引用:
原帖由 騎馬人 於 2014-10-4 01:47 AM 發表 查看引用來源對晒tim
要對自己有信心

引用:
原帖由 法蘭西多士 於 2014-10-4 12:42 AM 發表 查看引用來源
是日心水:

利尼史特朗[0]
結果:
利尼史特朗[0]
利尼史特朗 對 洛辛堡 0 : 2 輸

丹保殊 對 迪加史卓普 1 : 2 贏

玩住兩場先,等陣再出

櫪木SC[0/+0.5]
長崎成功丸[0/-0.5]

引用:
原帖由 法蘭西多士 於 2014-10-4 11:57 AM 發表 查看引用來源
玩住兩場先,等陣再出

結果:

櫪木SC 對 京都不死鳥 2 : 1 贏

長崎成功丸 對 岡山綠雉 1 : 1 輸半

繼續:uf10:

米杜士堡[-0.5/-1]
聖莊士東[-0.5/-1]
高士路[-0.5/-1]

想個個月出雙糧?想一個月請朋友食幾次飯?想有閒錢去下旅行?依家機會黎啦

賭博無必勝之道,無穩嬴保證,更加無咩三個月嬴九十萬既可能,只有睇準機會集中出擊。

部分貼士更係大陸師傅料,信唔信隨得你,唔跟自己蝕底。大量會員見證,嬴錢飛就係真相。

貼士比得多只會賭得愈多,只會增加輸本既風險,一日比十幾條貼士都無意思,嬴唔晒就係廢,比得你既都係嬴面高既貼士。

請自行控制注碼,小賭怡情,大賭並唔會變李嘉誠。

想齊齊搵 即刻wtsapp 64925549 入會 入會後有即時wtsapp支援 會員出飛可以問我地意見

前往最後回覆