上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒4 #新帖再討論

收藏  |  訂閱
4.5k  262.8k

好奇一問,

其實靠水位差點解都可以做到高命中:001:

引用:
原帖由 足球之子 於 2015-2-23 11:02 PM 發表 查看引用來源
好奇一問,

其實靠水位差點解都可以做到高命中:001:
其實贏贏輸輸姐 邊有高命中率:embarrass我可以大膽講 無論你跟邊位所謂高手(包括我)長期計數(以年為單位)其實出來結果都係差唔多.....

星期一 10  貝格拉諾[0/+0.5] @2.25 +4

留意中

引用:
原帖由 nightwingmoon 於 2015-2-23 11:08 PM 發表 查看引用來源
星期一 10  貝格拉諾[0/+0.5] @2.25 +4

留意中
勤力喎 金寶開左兩個盤

引用:
原帖由 lion449 於 2015-2-23 11:06 PM 發表 查看引用來源

其實贏贏輸輸姐 邊有高命中率:embarrass我可以大膽講 無論你跟邊位所謂高手(包括我)長期計數(以年為單位)其實出來結果都係差唔多.....

見版主話你8成命中 命中高過好多高手...仲要高水:023:

引用:
原帖由 足球之子 於 2015-2-23 11:10 PM 發表 查看引用來源

見版主話你8成命中 命中高過好多高手...仲要高水:023:
統計時間太短 不能作準 但買完馬會多數跌水 就係事實

引用:
原帖由 lion449 於 2015-2-23 11:09 PM 發表 查看引用來源

勤力喎 金寶開左兩個盤

其實如果金寶 SB 都無個讓球數既時候,應該點計?

EG. 星期2 6場 馬會開平手盤,金寶開平半,呢個時候應該點計:032::032:

引用:
原帖由 nightwingmoon 於 2015-2-23 11:14 PM 發表 查看引用來源

其實如果金寶 SB 都無個讓球數既時候,應該點計?

EG. 星期2 6場 馬會開平手盤,金寶開平半,呢個時候應該點計:032::032:
等明天 有機會會開多個盤:014:

星期二 33  士砵亭水晶[-0.5/-1] @2.10 +14

引用:
原帖由 nightwingmoon 於 2015-2-23 11:23 PM 發表 查看引用來源
星期二 33  士砵亭水晶[-0.5/-1] @2.10 +14
係喎 可入:003::003:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆