上一頁下一頁
發新話題

[其他] 新人報到,多多指教

收藏  |  訂閱
67  5.4k

引用:
原帖由 williamchan123 於 2015-1-24 10:08 PM 發表 查看引用來源
師兄咁快出聽日:ub_laugh_money:今日平注跟左先

期待一齊贏

引用:
原帖由 williamchan123 於 2015-1-24 10:08 PM 發表 查看引用來源
師兄咁快出聽日:ub_laugh_money:今日平注跟左先

師兄,唔好意思,輸錢了

回覆 #32: 新人報到,多多指教

吾緊要 平注輸少少 加油

回覆 32# 岡本男孩 的帖子

引用:
原帖由  於 2015-1-25 05:22 AM 發表 查看引用來源

師兄,唔好意思,輸錢了
岡本師兄,千奇唔好介懷,輸贏講運氣,大家在明,大莊在暗,你䏲,個D英超球隊,夠膽死名牌全部瓜柴,最冷果過車仔半全場主客125倍順利開出,熱剌都係一樣,曼城輸第二球,同車仔果場係同一時間入波嘅,狗會呢個大莊,真係巨人殺手,williamhill都唔係狗會嘅手腳(雖然佢地有合作嘅伙伴關係)。講番正題,師兄分享嘅大部份都有肉食,尤其有即場既,就算輸隨時可反敗為勝,呢D就係玩單頭好處,如果把握到形勢,自必有合理回報,獲利更令人驚喜!:085:

平注照跟仍有毛利,岡本師兄唔需要自製壓力俾自己,正所謂有強姦,冇焗賭,豐儉由人也:082:

期待一齊贏、唔係,根本一齊贏囉 :045:

點解???因為我叫根本嘛~~嘿嘿:071:
繼續收錢,你得嘅:036:

回覆1 #的帖子

本人地獄黑仔王提供必輸心水,因為要養住班黑仔達,提高本人收益,因此出水救大眾,本人不貼任何假圖,賭博無必勝,勿誤信任何料跟心水,有興趣加我facebook:司馬言

多謝師兄 今日全中:uf08::uf20:

呵呵~~岡本師兄真係財氣逼人:098: 是日全㽮打:098: 多謝再多謝,又有豐富的三餐落肚~感恩啊~

引用:
原帖由 williamchan123 於 2015-1-25 06:14 AM 發表 查看引用來源
吾緊要 平注輸少少 加油

師兄真好人,發放正能量,大家以後一齊贏

引用:
原帖由 stucaeru 於 2015-1-25 06:54 AM 發表 查看引用來源
岡本師兄,千奇唔好介懷,輸贏講運氣,大家在明,大莊在暗,你䏲,個D英超球隊,夠膽死名牌全部瓜柴,最冷果過車仔半全場主客125倍順利開出,熱剌都係一樣,曼城輸第二球,同車仔果場係同一時間入波嘅, ...
根本師兄?!多謝師兄繼續支持,多多包涵,以後一齊贏

引用:
原帖由 stucaeru 於 2015-1-26 06:16 AM 發表 查看引用來源
呵呵~~岡本師兄真係財氣逼人:098: 是日全㽮打:098: 多謝再多謝,又有豐富的三餐落肚~感恩啊~
引用:
原帖由 williamchan123 於 2015-1-26 05:49 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄 今日全中:uf08::uf20:

多得你們的正能量

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆