[其他] 新人報到,多多指教

收藏  |  訂閱
7  5.4k

回覆 3# 岡本男孩 的帖子

我都係新人,雞仔注平注支持。Win!!!:098: :098: :098:

引用:
原帖由 岡本男孩 於 2015-1-21 06:29 AM 發表 查看引用來源

多謝支持,多多指教
唔敢指教,互相研究,一齊蠃個馬會番嚟,跟開繼續跟,~~::098: :098:加油呀老友

上次拿波里做低我件拉素,仲要有即瑒,老虎都買受讓打殘佢。齊齊收錢:045: :098:

老友:你真係人善有好報,托你鴻福,+1袋袋平安,多謝豐富嘅皁餐。

格迪爾 主勝,再下一城:098: :045: :085: WIN!!!

回覆 32# 岡本男孩 的帖子

引用:
原帖由  於 2015-1-25 05:22 AM 發表 查看引用來源

師兄,唔好意思,輸錢了
岡本師兄,千奇唔好介懷,輸贏講運氣,大家在明,大莊在暗,你䏲,個D英超球隊,夠膽死名牌全部瓜柴,最冷果過車仔半全場主客125倍順利開出,熱剌都係一樣,曼城輸第二球,同車仔果場係同一時間入波嘅,狗會呢個大莊,真係巨人殺手,williamhill都唔係狗會嘅手腳(雖然佢地有合作嘅伙伴關係)。講番正題,師兄分享嘅大部份都有肉食,尤其有即場既,就算輸隨時可反敗為勝,呢D就係玩單頭好處,如果把握到形勢,自必有合理回報,獲利更令人驚喜!:085:

平注照跟仍有毛利,岡本師兄唔需要自製壓力俾自己,正所謂有強姦,冇焗賭,豐儉由人也:082:

期待一齊贏、唔係,根本一齊贏囉 :045:

點解???因為我叫根本嘛~~嘿嘿:071:
繼續收錢,你得嘅:036:

呵呵~~岡本師兄真係財氣逼人:098: 是日全㽮打:098: 多謝再多謝,又有豐富的三餐落肚~感恩啊~

師乜鬼兄呀,我係新仔一名,岡本師兄就唔同噃,醒早午晚餐俾我嘆。感謝、感恩理所當然嘛!!。
好嘢晤好俾佢停,好人自然受歡迎....繼續跟跟跟......:098: 多又謝先

輸贏完全唔緊要,岡本大哥唔響度???好失望.........

前往最後回覆