上一頁下一頁
發新話題

[其他] 忠哥心水記錄(2) 目標本金200上5萬 Im back

收藏  |  訂閱
102  13.4k

多謝><
...今晚嘛
18:30  澳洲 對 中國 個場睇唔透. 眼見雖然澳洲勝算比中國強(好多)...
不過往往同中國都係和多...買讓同主客都掣唔過,大小球更加唔好講
至於
非洲波假既居多...
唯一一場比較有把握既會係 拿玻里 對 烏甸尼斯 讓(主)同(主)客都應該唔成問題
同雷恩(主)客2x1....
最後愛斯同西維唔知點解都係經常和波多....
今晚應該6場細球比率較多..

因為我冇錢..所以要諗諗先~:")

想由200開始跟 可以點買?

回覆 42# kico454 的帖子

我會建議您先下注d近乎肯定中既場次:
eg1: 阿仙奴 vs 史篤城 您會答我阿仙奴勝
eg2: 阿基里斯 對 FC燕豪芬  您都會答我FC燕豪芬勝
成日和波個批就唔好買;自己唔肯定既就唔跟!我認為咁會好d,

另外認真答:不妨買注六合彩先,今晚800萬
有冇發現成日開既係1號?成日唔開既係25號?
(ps:我買電腦飛)

(經驗來源:係呢一刻得番 負32萬 身家既自己)

回覆 31# 閃!=] 的帖子

話說聽日有場 劍橋聯對曼聯
曼聯應該99.99999999%sure win

回覆44 #的帖子

-1 好高水:ub_ice:

回覆 45# 閃!=] 的帖子

星期五 19 英格蘭足總盃 劍橋聯[+2] 對 曼聯[-2]  24/01 03:55  2.40 3.90 2.20

曼聯[-2] 2.20

可惜聽日好多"水"盤都偏細球.證明聽日大小球信唔過.(因為馬會好多目標球都減左0.5)

居然聽日最穩陣會係主客同讓球....

回覆46 #的帖子

原來2球:096:

姐話買咩:)?

回覆 48# zoelaw02345 的帖子

未有咩好意見....您呢?
可能,我今晚會落拿玻里+雷恩...

回覆 #49: 忠哥心水記錄(1) 目標本金200上5萬 唔包一定中

仲未諗到!等你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆