上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Rich富起来系列 5 (待) 新帖 請支持

收藏  |  訂閱
114  24.8k

引用:
原帖由 owenlee401 於 2015-7-7 05:38 PM 發表 查看引用來源
孔明兄,即是 6:00 沒有嗎 ???
無呀

友誼賽多蒙特上場馬會都唔開, 就贏5:0:096:
今場開俾大家玩, 應該都。。幾似會爆
但+1得2-3倍唔吸引, 所以唔買都無損失

00am歐聯
small半場
主隊 晉級

多謝大家支持:uf08:

過來這裡目的都係想有個開心分享之地,
賭博無必贏, 我出得post都盡量穩陣行頭,
入左波, 大家開心可以隨便叫隨便慶祝:uf10:

萬一輸波, 希望大家都忍耐,
讓我安心找合適場次, 下場幫大家拎番:uf16:

我相信每個人都係有智慧,
我下注都不比大家少, 我輸錢也唔開心

最後, 希望大家幫忙維持這愉快贏錢之地
有搞事者, 即檢舉和鬧走佢地

好運和有心水嘅場次唔係時常有
希望大家珍惜呢次時刻

好了, 大家不用爭吵

1:1 恭喜買了大波的人

其實1場, 2場波就見到某些人嘅人品

超抵看, 夠平

還有咩心水買了未講出來, 快講:131:

否則, 全部開波後才話中大波, 中客隊都當馬後炮,
欺騙版友, 檢舉給版主ban account !!

引用:
原帖由 WilL0406 於 2015-7-8 12:32 AM 發表 查看引用來源
聽日7點果場買波膽0:0 或1:0 好似有機

佢主-1 開2。80
客+1 開2。20
似和波 或 1:0
佢半細全細都低水,應該最多入一球

而且狗會唔開亞洲盤

但呢場有即場!姐係打假波/鬼盤機會極大:025:
做足功課, 支持

半場都完

完場後才話中大波, 中客隊都當作馬後炮,
欺騙版友, 把所有檢舉給版主ban account !!  

中國就是有這樣反骨的人, 才給人睇少, 亳無人格。

剛check番紀錄, 由6月到現在短短1個月,
贏了超過100場有多嘅場次

請剛才出聲話中果d 尾後炮高手也最少出100場勝仗
給我買

睇下係咪真係咁容易贏:131:

<<結算>>

出心水160場, 108場勝, 1場走盤
67.5%贏錢

曾連續14場1走盤的15場不敗紀錄
最多4場敗仗後重拾勝利

引用:
原帖由 KING000999 於 2015-7-8 01:34 AM 發表 查看引用來源
哈哈,聽日可跟你玩即場,晨早要出job,葵涌,好早呀,聽日等你孔明兄,各師兄弟,平常心玩,孔明兄係以長期既命中率有保證,並不在於一場半場既記錄,贏要開心,輸亦不用灰心,只要場場平注,正數有保證,所以我輸都 ...
放心
由開account出心水第一日開始,已經有哂心理準備會遇到呢d人

引用:
原帖由 賭神學生 於 2015-7-8 02:29 AM 發表 查看引用來源
支持孔明

都夜了, 多謝大家留言支持, 早點睡覺

討論區有個好處就係, black and white見到哂邊個人講過咩嘢, 顯露出人性嘅原貌

支持過我嘅, 我都一一紀錄了知道的,
將會幫大家富起來

開波前, 我小小小注買左作紀錄
不是即場心水, 大家不要買

附件

2015-07-08 06.48.18.png (112.9 KB)

2015-07-08 06.48.18.png

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆