上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] ====歐洲聯賽賠率研究模型==== 用數據說話 現推11中9 已出星期日6場比賽

收藏  |  訂閱
157  16.9k

====歐洲聯賽賠率研究模型==== 用數據說話 現推11中9 已出星期日6場比賽

簡介:
以下既預計結果係我同幾個朋友一齊研究近十幾年歐洲各大聯賽所得出既亞盤結果, 因為用既賠率係外國賠率所以馬會唔一定有開盤除左賠率之外, 我地係個模型上面加左好多其他需要考慮既因素, 比如球隊近況, 等級, 戰術, 主客場戰績等等, 再將所有資料轉化成數字後再運用不同的計算方法所計算出黎既結果

我地係建議平注買波, 無論數據/球員幾FIT都好, 冇波係必勝
車仔都可以岩岩主場輸比水晶宮, 幾年前皇馬都可以主場輸比希杭  所以先破左摩佬個主場不敗處男身
版規都有寫, 買波冇必勝, 打機都冇話嬴硬電腦, 何況真人
買波唔係睇今日 /今個月/ 半年既戰績, 而係睇長線, 睇季尾賺幾多, 所以千祈唔好衝動, 亂買一通

我地呢個模型既強項係平手/平半/半球/半一/一球, 所以先分深盤區同普通盤區
老實講我地對普通盤既信心係高過深盤區既, 但唔代表深盤區係唔可靠, 我本人都係場場買, 均注咁買
我地上年已經做過一整季實驗, 對模型作出左大量優化, 而今季頭2個星期每星期都係正數, 所以而家先敢開始同大家分享下, 廢事害人
大家睇完回一回帖就係對我地最大既支持

29 - 30/8

深盤區 (多過1球)
拜仁 讓球半  食全盤
皇馬 讓2球半  食全盤
馬拉加 受讓兩球半  食全盤
森多利亞 受讓1球/球半 食全盤

正常盤區
般尼 受讓平半  食全盤
卡迪夫城 受讓平半  食全盤
基爾禾 受讓平半  30/8  p.2確認取消  賠率異動, 取消左都照嬴:096:
國米 讓半一 食半盤

12/9
曼聯 嬴  食全盤
費倫天拿 半一  食半盤
皇家蘇斯達 受平半  

13/9
CF格蘭納達 受平半  

19/9
保頓 受讓平半  
AC 米蘭 半一  食半盤

20/9
波爾多 平半
基爾禾 受平半
利物浦 半一
費倫天拿  客勝
薩斯索羅 受讓一球/球半  (買到就買, 買唔到自製都得)
維拉利爾 主勝

記得任何時候都係平注  成功既人係平穩上升  而唔係三更窮五更富

唔明

引用:
原帖由 tosiukou 於 2015-8-29 08:18 PM 發表 查看引用來源
唔明

唔明數字?

講解少少:
-0.75 即係讓半一

+0.25 即係受讓平半

-1.5 即係讓一球半

+2.5 即係受讓2.5球 (呢D馬會冇開)

29 - 30/8

深盤區 (多過1球)
拜仁-1.5
皇馬-2.5
森多利亞+1.25
馬拉加+2.5

正常盤區
基爾禾+0.25
般尼+0.25
卡迪夫 +0.25
國米-0.75

引用:
原帖由 帥兔 於 2015-8-29 08:27 PM 發表 查看引用來源
29 - 30/8

深盤區 (多過1球)
拜仁-1.5
皇馬-2.5
森多利亞+1.25
馬拉加+2.5

正常盤區
基爾禾+0.25
般尼+0.25
卡迪夫 +0.25
國米-0.75
唔係唔明數字, 係唔明取態, 姐係認為皇馬起碼贏2.5球?

引用:
原帖由 tosiukou 於 2015-8-29 08:45 PM 發表 查看引用來源

唔係唔明數字, 係唔明取態, 姐係認為皇馬起碼贏2.5球?

-2.5 即係馬會既讓球主客和-2

兩場英冠都嬴緊2球 :098:

拜仁嬴到3球 :023:

馬拉加搞掂:098:

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆