[英格蘭] 車仔場波平手主勝再補和

收藏  |  訂閱
11  1.1k

車仔場波平手主勝再補和

03:00車仔場波平手(0)1.95倍2注主勝:098:...另1注補和3.4倍:098:,(如果唔補和就和波收番夲冇錢羸);
熱刺主場連西布朗都羸唔到,冇冠軍相;客場更難勝車仔.
呢場波賽果衹會主勝或和波.
李c特城坐定係度等攞冠軍.....坐收漁人之利.:096:

好,跟番注先

我都買左車仔過關 :098:

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-5-2 08:18 PM 發表 查看引用來源
03:00車仔場波平手(0)1.95倍2注主勝:098:...另1注補和3.4倍:098:,(如果唔補和就和波收番夲冇錢羸);
熱刺主場連西布朗都羸唔到,冇冠軍相;客場更難勝車仔.
呢場波賽果衹會主勝或和波.
李c特城坐定係度等攞冠軍 ...
呢場波如果是豬淺的話.........罰自己停帖7日

2:2多謝樓主

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-5-3 01:18 AM 發表 查看引用來源

呢場波如果是豬淺的話.........罰自己停帖7日
罰自己停帖7日咁有信心.....如果咁都俾唔到信心大家,我都冇嘢講嘞:097:
完場2:2.....冇補和就摸和,跟咗補和就羸注3.4倍囉....買1m就羸240萬囉:036::036::036:...都幾和味嫁!

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-5-3 05:07 AM 發表 查看引用來源

罰自己停帖7日咁有信心.....如果咁都俾唔到信心大家,我都冇嘢講嘞:097:
完場2:2.....冇補和就摸和,跟咗補和就羸注3.4倍囉....買1m就羸240萬囉:036::036::036:...都幾和味嫁!
駛吾駛停帖呀,中就中,吾中就吾中啦!

和波之神:uf16::uf16::uf16:

多謝師兄!

多謝各位ching捧場,
心水帖衹靠自己分析,謀事在人.成事在天,冇話一定羸嘅.....
我出帖嗰場波...我自己都會投注,個帖一旦失靈,我自己都好傷....
所以羸咗大家happy,但輸咗就千祈唔好閙我囉......O:097:K

前往最後回覆