上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
219  71.4k

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 03:54 PM 發表 查看引用來源

連續兩日全中,尋日出5只有1場衰咗差一角1場輸半格,相信唔係僥倖:036:
ev係正只係代表「抵買」,但唔完全反應到賽果嘛
你知道嗎 每次當我連贏 d點擊率 回post率就爆升 咁反映到其實好多人都係睇完個結果想跟紅頂白以為我好有料到 但當我連輸果陣又冇人睇 其實你地都在捉路:096:如果捉路會贏 冇窮人啦:005:

引用:
原帖由 dr_white 於 2016-9-19 05:44 PM 發表 查看引用來源

獅兄我係你die hard 粉c,雖然好少回po,但跟你咁耐,再自己分析一下,由跟你開始初期嗰acc係負數左少時間,E十係正50巴仙利潤:emoji_01:����

喂喂 多謝!

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 06:16 PM 發表 查看引用來源

代表你放流料:071:
我放左兩年流料啦:096::071::098:

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 06:24 PM 發表 查看引用來源

其他人點係問捉路我唔知
如果你命中率超過五成,平注追你過2倍既来買就有賺,我只是這樣想
再講,如果研究ev只係為「抵唔抵買」,好似.你咁講只為輸少D,其實不如戒賭:044:.……
命中率係事後 事前冇人會知命中率架:096:ev識左 會知道自己長期贏定輸 係有用既工具

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-19 06:33 PM 發表 查看引用來源

如果照獅兄講 咁應該投注 買讓球 比較好 是嗎?

唔睇盤既情況下 賭讓球輸得最少 只4% 加埋馬會唔識轉盤既情況下 就會有利:014:

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 06:24 PM 發表 查看引用來源

其他人點係問捉路我唔知
如果你命中率超過五成,平注追你過2倍既来買就有賺,我只是這樣想
再講,如果研究ev只係為「抵唔抵買」,好似.你咁講只為輸少D,其實不如戒賭:044:.……
還有 如何可以保持(命中率超過五成)呢?

其實我買兩倍既盤 用高級比較法計出來 機會都會高於50%的 唔賺賭黎做乜?我唔求賭的

引用:
原帖由 tosiukou 於 2016-9-19 06:39 PM 發表 查看引用來源
其中一點好佩服獅子,同一番說話佢唔知講左幾多次, 都仲係咁有耐性����

如果我講多一句可以改變到一個人既睇法 值得啦:014:

引用:
原帖由 肥matt 於 2016-9-19 07:10 PM 發表 查看引用來源
絕對有同感,每次都循循善誘講解,人品好有修養,有求必應,有教無類,好脾氣絕對係萬中無一。

好多人本質係聰明 但有時鑽左牛角尖 只要一句說話可以改變到人 何樂不為?

引用:
原帖由 肥matt 於 2016-9-19 07:16 PM 發表 查看引用來源
種善因,得善果,受教了。

我有時又係衰 成日於心不忍 教得咪教囉 自己都曾經係賭仔一名 賭到上晒腦都試過 分享下唔想人行我條舊路��

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆