上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
219  71.4k

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-20 09:05 AM 發表 查看引用來源

香x係小朋友上多
香x係大牌檔
U仔係圖書館

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-20 05:25 PM 發表 查看引用來源
剛睇到有人用扶乩買馬,我打算學大六壬買波音:071:
好快發達

引用:
原帖由 柯南君 於 2016-9-20 05:39 PM 發表 查看引用來源

老獅忽一大堆:014:

引用:
原帖由 賭徒、賭神 於 2016-9-20 08:03 PM 發表 查看引用來源
師父,已轉載,希望他們有得着:uf08::ub_good::ub_flower::ub_flower:

多謝!

引用:
原帖由 賭徒、賭神 於 2016-9-20 08:30 PM 發表 查看引用來源
好嘢必須要推廣:emoji_34::emoji_34::emoji_34:

Post左邊 搵唔到:014:

引用:
原帖由 賭徒、賭神 於 2016-9-20 08:37 PM 發表 查看引用來源
賭版討論

搵到啦 好多人鬧:096:

引用:
原帖由 賭徒、賭神 於 2016-9-20 10:20 PM 發表 查看引用來源
師父,不如你出声啦,,有D人唔明。。。

天賦呢樣野 個個唔同 可能真係寫得太深 離左地 我諗緊寫個貼地版:014:

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-20 10:26 PM 發表 查看引用來源

肯睇,又睇得明要講緣份:007:
5%都冇

引用:
原帖由 賭徒、賭神 於 2016-9-21 02:35 PM 發表 查看引用來源
師父:我亦曾念過打水,但香港只有狗会唯一合法:emoji_16::emoji_16::emoji_38::emoji_38:

既然打得水 即係其中一間開錯盤 咁當然係馬會錯啦 咁直接買馬會仲賺得多 又唔駛冒險 當你打到1%水(已經好難得)咁要每邊買一萬(共兩萬)先賺200 賭埋起碼賺3%

引用:
原帖由 goodmap 於 2016-9-21 03:01 PM 發表 查看引用來源

獅大,作為新手的我,睇你篇文就的確好深奧,好多時不明白是什麼,尤其些名詞,例如平手對平手,平手盤,角球咪半個計15,1個計30。。。完全要飄過睇。。都無解釋過系麼,要有基礎先會明白。所以可能的話要出篇在詳 ...
同一場波 有時唔同公司會開出唔同既盤 有時馬會開半一 世界開半球 同盤意思係 半球同半球比較 半一又要同半一比較 簡單?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆