上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
219  71.4k

引用:
原帖由 lankwann 於 2016-10-1 01:06 AM 發表 查看引用來源
同盤+14  係點?

大世界1.86 馬會2.0 已經夠+14

引用:
原帖由 大香理 於 2016-10-1 10:46 AM 發表 查看引用來源
獅兄
之前我好耐記得係睇大世界高水過馬會先買
我係記錯定睇法轉左
小弟呢兩日有時間睇左幾日 都係大世界高水過馬會 既角球或盤開出
另外想問問 如果馬會開9.5角 365開10 咁可以點計 謝謝

應該係你記錯 如果大世界高過馬會就要買馬會 豈不是場場都要買?:096:365開10馬會開9.5既話 如果水位一樣 馬會就賺半角 已可入

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-1 09:19 PM 發表 查看引用來源
獅兄 小弟正在學習21 點 玩法 HI LO 玩在澳門仍有 -0.09的場嗎?
有呀 永利皇宮啦 福利好輸率低

引用:
原帖由 goodmap 於 2016-10-3 01:56 AM 發表 查看引用來源

多謝獅大先,終於出圖片實例版讓球,仲差一個角球實例沒出,睇下你幾時得閑,順便出埋,完美!:036::036:
好的收到

引用:
原帖由 星星天空 於 2016-10-3 04:38 AM 發表 查看引用來源
獅兄,足球計法大概都明,但大世界的賠率有時未到開ball個刻,佢一樣有賠率變動,個切入點幾時睇會好一點。thx

簡單 因為馬會也不是省油的燈 佢都會轉盤的 我地要趁馬會未轉盤前落注 隨時抵就隨時買 買左之後既賠率上落可以不理 靜心等結果:014:

引用:
原帖由 肥matt 於 2016-10-3 07:30 AM 發表 查看引用來源
師兄早晨,根據獅兄理論,見到抵買可即買,平常心等待結果就可以,因為做對了事也有機會輸,所以控制注碼尤其重要。我也在實踐當中,共勉之。

Matt兄 平注就係最好既注碼:014:

引用:
原帖由 jimmyipwaiyau 於 2016-10-3 11:04 AM 發表 查看引用來源
受教,謝謝師兄和各位

發問係好事

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-10-3 08:59 PM 發表 查看引用來源

我覺得馬會好多時係跟澳彩轉,有錯請指正!:045:
個人覺得:澳彩跟大世界轉 澳彩跟得貼過馬會

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-4 05:36 PM 發表 查看引用來源
獅兄 又有野請教了 希望不吝指點
早前拜讀了 優勢博勝 我相你也是一位出色的 優勢玩家
書中說了 不少技巧 但可以應用在澳門的少之又少 最後我看了以下這個網站給予的澳門 基礎策略表:
http://wizardofmacau.com/ ...
剛出去了 回家再慢慢解答你如果因為我既說話可以改變大家對賭既睇法 我絕不吝嗇

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-4 05:36 PM 發表 查看引用來源
獅兄 又有野請教了 希望不吝指點
早前拜讀了 優勢博勝 我相你也是一位出色的 優勢玩家
書中說了 不少技巧 但可以應用在澳門的少之又少 最後我看了以下這個網站給予的澳門 基礎策略表:
http://wizardofmacau.com/ ...
在澳門 打bj只要打岩牌 輸率極低 但仍要輸 而且要承受相當大既波幅 一日80注 一個月400注上落真係閒閒地 雖然澳門打不贏 但可以考慮賺福利 (船票餐飲酒店房績分比賽資格等等...)仍然好值得做:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆