上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
219  71.4k

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-8 05:50 PM 發表 查看引用來源
嗯 好多 賭職也是這樣說 我最怕就系連基礎策略也錯 那就很大機會輸死了
能指點一下小弟的 基礎策略嗎? 謝謝:029:
上網大把 我沒有在手:014:

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-8 05:50 PM 發表 查看引用來源
嗯 好多 賭職也是這樣說 我最怕就系連基礎策略也錯 那就很大機會輸死了
能指點一下小弟的 基礎策略嗎? 謝謝:029:
其實第二章都有講過基基本打法 你唔會20點走去搏牌掛

引用:
原帖由 chiubb159 於 2016-10-10 10:00 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄教學 我想問下 角球嗰條數點計

角球 如果同盤 182水 +14或以上可買 不過最好學左讓球先 比較簡單

引用:
原帖由 揚武小邪 於 2016-10-10 04:19 PM 發表 查看引用來源
想請教下獅兄...球探睇讓球盤係0.x 或 1.0x ....係咪將佢x2 等於馬會既1.8x 或 2.xx ??
加1本金即可

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-10 06:44 PM 發表 查看引用來源
感謝 獅兄的指點 個人覺得 A+小數字 (2345) 比較麻煩 =H 14,5,6 比較難搞 加非常易爆個人練習時 幾乎沒有過勝率 能分享下 這幾個的心得嗎? :027:
都係多練習便可

引用:
原帖由 Xwai9 於 2016-10-10 06:44 PM 發表 查看引用來源
感謝 獅兄的指點 個人覺得 A+小數字 (2345) 比較麻煩 =H 14,5,6 比較難搞 加非常易爆個人練習時 幾乎沒有過勝率 能分享下 這幾個的心得嗎? :027:
有個表 睇下岩唔岩駛

附件

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2016-10-11 09:52 AM 發表 查看引用來源
Hkdiscuss個邊成日封人ac
,我都要過黎uwants跟獅王兄學野,
不過呢邊咁少人嘅

人少咪好囉

引用:
原帖由 lok0322 於 2016-10-16 12:53 AM 發表 查看引用來源
師兄,角球有否實例,因為唔多明自

角球可參考出盤時大世界和落盤賠率的關係 多睇會慢慢掌握得到

引用:
原帖由 Johnny0111 於 2016-10-18 04:00 PM 發表 查看引用來源
賭場長賭實不智
除非遇有漏洞時
贏率振幅莫輕視
抱頭痛哭悔已遲:029:
好詩:096::096:

引用:
原帖由 Kachun1101 於 2016-10-19 04:07 PM 發表 查看引用來源
獅王有無角球既例子可以講?
睇左教學都仲有點未明
角球其實都係同盤+14或以上買囉 但而家金寶太多172盤要小心 唔同盤就每半隻計0.2一隻計0.4 如此類推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆