上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
516  71.2k

引用:
原帖由 wonder222 於 2016-11-26 10:07 PM 發表 查看引用來源

好多人話澳門已無漏洞,竟然仲比你搵到,勁呀,獅兄
澳門唔係只得賭場:014:

引用:
原帖由 lion449 於 2016-11-26 10:08 PM 發表 查看引用來源

澳門唔係只得賭場:014:
真係好想知,不過我知你唔會講:096:

引用:
原帖由 wonder222 於 2016-11-26 10:09 PM 發表 查看引用來源

真係好想知,不過我知你唔會講:096:
冇辦法 要保密:071:

梗係明,生財工具:096:

引用:
原帖由 lion449 於 2016-11-26 09:19 PM 發表 查看引用來源

牛熊 係自己貪心 上晒腦 10球8球咁炒 結果一星期輸過百萬 人生幾乎玩完....
我現在都有炒牛熊 賭波 長期波膽3x1 只過到兩關😖,沒試過中3關. 個人覺得牛熊比較穩陣,見唔對路,即時可以走. 平時一日交易10幾次. 偶爾過夜. 會睇ig market 的黑期交易. 想聽下獅子兄意見

睇完哂但想問下182 172水 分別係邊?:032:

引用:
原帖由 yhfannwang 於 2016-11-27 04:16 AM 發表 查看引用來源

我現在都有炒牛熊 賭波 長期波膽3x1 只過到兩關��,沒試過中3關. 個人覺得牛熊比較穩陣,見唔對路,即時可以走. 平時一日交易10幾次. 偶爾過夜. 會睇ig market 的黑期交易. 想聽下獅子兄意見
咁樣好易行我條舊路 輸身家 正確最好等機會買入藍籌股等收息增值 日日出出入入買牛熊 試問同賭波賭百家樂有咩分別?

引用:
原帖由 20060013 於 2016-11-27 01:04 PM 發表 查看引用來源
睇完哂但想問下182 172水 分別係邊?:032:
有 兩邊1.91 91+91=182 兩邊1.86 86+86=172 172水盤蝕過182好多

買百家樂 賭大細 係買定離手.但牛熊隨時可以懸崖勒馬.通常買50-100萬股左右.賺幾格或者蝕幾格就走.過夜就20格左右.經驗話我知.無論點都好.不要覺得奇蹟會發生自己身上.拒絕打靶.個人覺得最穩陣的方法就是在資金允許的情況可以嘗試短中長3線同步交易.分別係即日 兩日 四日. 目標係一個星期整體係賺錢的.但可惜.我牛熊賺來的錢全部奉獻左比馬會.前日又係波膽3x1 斷一關. so sad....望獅子兄比多滴過來人的經驗我 .謝謝

附件

引用:
原帖由 yhfannwang 於 2016-11-29 02:26 PM 發表 查看引用來源
買百家樂 賭大細 係買定離手.但牛熊隨時可以懸崖勒馬.通常買50-100萬股左右.賺幾格或者蝕幾格就走.過夜就20格左右.經驗話我知.無論點都好.不要覺得奇蹟會發生自己身上.拒絕打靶.個人覺得最穩陣的方法就是在資金允許的 ...
其實我d答案都好悶 波膽仲要過關馬會好歡迎 因為賭客實在蝕太多 牛熊等於賭博 最好都係搵機會買藍籌乖乖博升值等收息啦:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆