上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
516  71.3k

要赢甚麼方式都得,各施各法,但總離不開數學分析,甚麼返還率,標準差,關係數,幾何數乜都可以,但真係無必勝,我們只可以用策略去赢,最容易出事就在連輸時候,一次過輸哂之前赢,咁就功虧一簣,亂起上黎越輸越多,往往出事就在此刻

引用:
原帖由 jasonyiphk 於 2016-9-9 08:27 PM 發表 查看引用來源
同埋紅色(未)係點解?

唔明 有冇人解答到?

引用:
原帖由 lion449 於 2016-9-9 08:28 PM 發表 查看引用來源因為獅事繁重 而家買波我係請槍 但買的時候應該係有著數
噢,咁明白喇,等我再自己研究下先

引用:
原帖由 Wai6280 於 2016-9-9 08:29 PM 發表 查看引用來源
要赢甚麼方式都得,各施各法,但總離不開數學分析,甚麼返還率,標準差,關係數,幾何數乜都可以,但真係無必勝,我們只可以用策略去赢,最容易出事就在連輸時候,一次過輸哂之前赢,咁就功虧一簣 ...
人始終係人 受人性控制 我只係指出其中一條可行之路 你能夠走多遠就要看你造化啦:014:

引用:
原帖由 lion449 於 2016-9-9 08:30 PM 發表 查看引用來源唔明 有冇人解答到?
喺球探上,揀一場波,㩒去直播,會見到初盤同即時嘅倍率,但紅色寫住(未),我就真係唔知點解,所以喺上兩層cap咗張圖上嚟,唔知有無師兄知道係咩意思呢?求解答!

冇漏洞啲客仔點會買,場場無人敢投注無營業額,呢間公司嘅原意就不算成功,但要記住有時有啲不是漏洞是陷阱,所以真係要赢馬會先赢自己先,

回覆164 #的帖子

認同

引用:
原帖由 lion449 於 2016-9-9 08:30 PM 發表 查看引用來源

唔明 有冇人解答到?

似係未開波

獅兄真強

附件

睇到下面呢句野, 唔知對大家有冇影響呢!
有研究的賭博是投資,冇研究的投資是賭博!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆