上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
516  71.3k

我可能遲下出名過佢:096::071::098:

引用:
原帖由 lion449 於 2016-9-9 08:10 PM 發表 查看引用來源

我講幾多唔重要 關鍵係要你地明白 但人資質有高低..........仲有 唔好諗住贏馬會錢 太難:014:

其實蠃馬會錢唔難架,因為佢最怕死��

獅兄早

引用:
原帖由 leungsaiwing 於 2016-9-12 09:29 AM 發表 查看引用來源

其實蠃馬會錢唔難架,因為佢最怕死��

獅兄早

早!有咩好方法贏馬會錢?:014:

引用:
原帖由 lion449 於 2016-9-9 10:56 AM 發表 查看引用來源

2006件係新股最大賺既時候 當年我都仲一身債 完全食唔到呢個浪 而家新股仍有利可圖 如ibond就穩賺不賠 因為新股功能係集資 會有一定程度折讓才吸引到投資者認購 但呢幾年監管不力 定價無空間 新股都是小利 甚至輸手 ...
有些新股不是上市便跌穿招股價??
最高才5%拉勻不會輸嗎
如訓身孖展抽蝕10%不隨時輸身份
但小注抽賺又不多1年又得無幾次機會

其實我覺得在馬會買波買到最盡

做到平均月賺20000已好接近極限

因為你買大注它必改賠率

想問獅兄如果用球探apps 睇讓球盤 係睇初盤定即時比較好。。
邊幾間比較好bet365/澳博/金寶?

如果係賭場有35-60%既利潤時 應該繼續玩定即時割禾青走?

引用:
原帖由 當勞曾 於 2016-9-12 08:43 PM 發表 查看引用來源

有些新股不是上市便跌穿招股價??
最高才5%拉勻不會輸嗎
如訓身孖展抽蝕10%不隨時輸身份
但小注抽賺又不多1年又得無幾次機會

多人抽先跟住抽 當然唔會隻隻抽啦

引用:
原帖由 當勞曾 於 2016-9-12 08:50 PM 發表 查看引用來源
其實我覺得在馬會買波買到最盡

做到平均月賺20000已好接近極限

因為你買大注它必改賠率

不可能平均月賺兩萬

引用:
原帖由 leochoi01 於 2016-9-12 08:51 PM 發表 查看引用來源
想問獅兄如果用球探apps 睇讓球盤 係睇初盤定即時比較好。。
邊幾間比較好bet365/澳博/金寶?

當然睇即時盤啦 幾時都係睇金寶先:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆