上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
516  71.1k

引用:
原帖由 Kenken0316 於 2016-9-7 05:16 PM 發表 查看引用來源
21點就是唯一一樣可以同dealer對賭而可以有正ev既賭戲

廿一點 真係有排寫:014:又唔想寫得太深入 構思中

引用:
原帖由 lion449 於 2016-9-7 02:13 PM 發表 查看引用來源

好有誠意的回覆讚:036:

狮兄客氣。自已也因職業因素,有投資相关行業。只是换成机械手臂發牌(这样才能在台湾变成合法)。在这當中,看到有名高手。都会因为连输几把,腦袋一熱,兵败如山倒!所以情绪控制変成'『成败】的隐形杀手!所以看到那些赌檻的人。只能说,赢是运气,輸是正常。可惜本身无瑕,否则一定效法狮兄一样見『今時赌者,既无智眼,又缺多闻、更喜辨解。真伪何分…?知時却已到“王郎拔剑自刎”之勢!

謝獅兄 受教了:045::045:

精彩:023:

引用:
原帖由 玄武道場 於 2016-9-7 06:15 PM 發表 查看引用來源
狮兄客氣。自已也因職業因素,有投資相关行業。只是换成机械手臂發牌(这样才能在台湾变成合法)。在这當中,看到有名高手。都会因为连输几把, ...
台灣的機械臂百家樂嗎?我上網見過 賭場設計以人為本 所有看似合理既事都是陷阱 加上人性貪婪唔服輸的特性 令人變成了待宰的羊牯

其實我想知獅兄睇咩可以睇到咁勁:emoji_03:

回覆4 #的帖子

多謝獅兄分享,我喺面書請教過你,曾經睇過你有篇文章,講波嘅倍率,當中有好多唔明白嘅地方,例如球探上的倍率係1.02同0.78做對比時,發現同馬會嘅倍率好唔同,我係咪要喺球探上嘅數字要再乘個百分比先可以對到馬會嘅倍率呢?期待你嘅教學,謝謝分享

sorry, 已經喺你另外個post度搵到答案,謝謝

引用:
原帖由 wai14592 於 2016-9-8 04:28 AM 發表 查看引用來源
其實我想知獅兄睇咩可以睇到咁勁:emoji_03:

邊方面先?

其實我呢隻叫做久病成醫

引用:
原帖由 Kenken0316 於 2016-9-7 05:16 PM 發表 查看引用來源
21點就是唯一一樣可以同dealer對賭而可以有正ev既賭戲

可能有其他你唔知啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆