上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
219  71.2k

更新第四章 職業賭徒BDS

引用:
原帖由 肥matt 於 2016-9-14 11:53 PM 發表 查看引用來源
好正,非常受用,唯知易行難,追蹤左獅兄咁耐,係紀律方面我算係改善左好多,其他兩範仍要努力累積。感謝獅兄無私指導。:045:

真係好難 S可以傳授 但賭仔通常越輸越多 何來B?另外D都係好難

引用:
原帖由 肥matt 於 2016-9-14 11:53 PM 發表 查看引用來源
好正,非常受用,唯知易行難,追蹤左獅兄咁耐,係紀律方面我算係改善左好多,其他兩範仍要努力累積。感謝獅兄無私指導。:045:

感謝你聽我發up風:096::071:

引用:
原帖由 DECKK6807 於 2016-9-15 12:05 AM 發表 查看引用來源
睇完多謝!等5章:ub_laugh_money:

俾下意見好喎榴連哥 或者點下唱啦 想我講乜?:014:

引用:
原帖由 goldenbaby78 於 2016-9-15 01:06 AM 發表 查看引用來源
永遠的師傅+偶像 獅子王:098::098::098:
點呀 大佬win爺

引用:
原帖由 goldenbaby78 於 2016-9-15 01:44 AM 發表 查看引用來源
真人真事個案,賭:令我…………失去了很多!有時間就喺到寫:uf18:

等你 你有我咁爛賭嗎?

引用:
原帖由 kan449 於 2016-9-15 04:52 PM 發表 查看引用來源
每次進入此post 感覺都好清新 又有野學��
多謝:emoji_01:����������

:011::011:

引用:
原帖由 leochoi01 於 2016-9-16 05:38 PM 發表 查看引用來源
獅兄 睇完呢篇文之後 已經打破左贏縮輸谷果d道理 講完賭場同波既ev之後
我好期待會唔會有馬仔聽下 學多樣野

得閒就寫 請期待

引用:
原帖由 leungsaiwing 於 2016-9-16 10:52 PM 發表 查看引用來源
獅兄,看完你文章,好想同你去澳門一趟分享我的賭術心得

賭術:004:

引用:
原帖由 leungsaiwing 於 2016-9-16 11:01 PM 發表 查看引用來源
獅兄,其實野個世界真係有必勝---安曼+1

必勝既野 你投注左幾多先:071:我驚你要潛水:071::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆